Mehmet Kızıl'dan HDP'li Celal Doğan'a sert tepki! "Ahlak yoksunu vatan haini hırsız"

Eski Gaziantepspor Başkanı İbrahim Kızıl'ın kardeşi Mehmet Kızıl, 13 sene Gaziantepspor'da başkanlık yapan HDP Gaziantep Milletvekili Celal Doğan'a "Ahlak yoksunu vatan haini hırsız" sözleri ile tepki gösterdi.

HDP Gaziantep Milletvekili olan Celal Doğan, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde yaptığı açıklamada; "Gaziantepspor diye bir takım vardı, efsane bir takımdı; o takım bugün ikinci lige düşecek. Gelecekte amatöre düşecek. Hırsızların elinden devlet bunu almadı çünkü İçişleri Bakanlığı'nın denetimi, maalesef, işlev görmedi" ifadelerini kullanmıştı.

celal_doAun

ÇOK SERT SÖZLER

Gaziantepspor'un eski başkanlarından İbrahim Kızıl'ın kardeşi Mehmet Kızıl, Doğan'ın bu açıklamalarına sosyal medya hesabı üzerinden cevap verdi. Mehmet Kızıl yaptığı açıklamada, "Ne zaman adam oluruz? Celal Doğan gibi hırsız, siyaseten ahlak yoksunu, son kullanma tarihi bitmiş, vatan haini hırsızları Meclis'e göndermediğimiz zaman." ifadelerini kullandı.

<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="tr"><p lang="tr" dir="ltr">Ne zaman adam oluruz<br>celal doğan gibi hırsız siyaseten ahlak yoksunu son kulanma tarihi bitmiş vatan haini hırsızları Meclis’e gündermedigimiz zaman</p>&mdash; Mehmet KIZIL (@Mehmetkizill) <a href="https://twitter.com/Mehmetkizill/status/944491671030509568?ref_src=twsrc%5Etfw">23 Aralık 2017</a></blockquote>
<script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

YA ÖZÜR DİLEYECEK YA DA DİLETİRLER

Açıklamalarına sert bir dille devam eden Kızıl, "Suç İbrahim Kızıl'da, kulübü devraldığı zaman Celal Doğan'a çıkan zimmet parası 500 bin TL'yi cebinden ödemeyip kamuoyunda rezil etseydi FETÖ uzantısı Celal Doğan, Meclis'te ailemize terbiyesizlik yapmazdı. 2012 yılında FETÖ'cü Mehmet Baransu ile berabere bize kumpas kuranların işbirlikçisidir Celal Doğan. Son kullanma tarihi bitmiş olduğu için ailemiz üzerinden prim yapmak istiyor. Celal Doğan, Kızıl ailesinden ya özür dileyecek, ya da dileyecek, ya da özür diletirler..." ifadelerini kullandı.

Mehmet Kızıl'dan HDP'li Celal Doğan'a sert tepki! "Ahlak yoksunu vatan haini hırsız" ile ilgili etiketler Celal Doğan HDP mehmet kızıl Gaziantepspor
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.