Mehmet Ekici imzayı attı

Trabzonspor Genel Sekreteri Gençağa Meriç, Mehmet Ekici ile ilgili çarpıcı ifadelerde bulundu.

Radyospor'a konuşan Meriç, Ekici ile ilgili yaşananları anlattı. Mehmet Ekici'nin Fenerbahçe'ye gitmek istediğini belirten Meriç şunları söyledi:

"Başkanımız Ekici için İstanbul kulüpleriyle görüştü ve Beşiktaş ile anlaştı. Kendisi etik olmayan bir şekilde bir kulübe söz vermiş. Mehmet Ekici konusunda Başkanımız Muharrem Usta kararını vermiştir. Mehmet, Beşiktaş'a gitseydi, Tolgay'ı herkes ister biz de isteyebilirdik. Ama Fenerbahçe'ye imza atmış."

Devre arası transfer döneminde Fenerbahçe'ye gidişine izin çıkmayan Mehmet Ekici, Trabzonspor tarafından süresiz olarak kadro dışı bırakılmıştı.

BURAK YILMAZ DÖNÜYOR!

Gelecek sezon için kadro planlamasını yapmaya başlayan Trabzonspor, Burak Yılmaz transferi için kolları sıvadı.

Fanatik'te yer alan habere göre bordo-mavili ekip, daha önce Trabzonspor'da forma giyen ve kariyerini Çin ekiplerinden Beijing Guoan'da sürdüren Burak Yılmaz'ı gündemine aldı.

fsdsdufsdyghsdd

Başkan Muharrem Usta'nın ısrarla transfer etmek istediği Burak Yılmaz için Trabzonspor yönetiminin golcü oyuncuya yıllık 3 milyon euro vermeye hazır olduğu öne sürüldü. Bu ücret, Burak'ın Çin'de kazandığı maaşın yarısına tekabül ediyor. Yeni başlayan Çin Ligi'ne golle start veren Burak Yılmaz, maddi kayıp yaşamayacağı bir formülde dönmeye sıcak bakıyor.

Çin'in günlük yaşamına ayak uydurmakta zorluk çektiğini her fırsatta yineleyen 31 yaşındaki golcü, Trabzonspor'a 'evet' demesi halinde Çin Ligi'nin devre arasına girdiği Temmuz'da bordo-mavili ekibe katılabilir.

Mehmet Ekici imzayı attı ile ilgili etiketler Fenerbahçe Transfer trabzonpsor Mehmet Ekici imza
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.