Mehmet Dinçerler'den flaş hamle! Sevgilisi Hadise'nin eski aşkı Sinan Akçıl'ı sildi

İş insanı Mehmet Dinçerler evlenme teklifi ettiği sevgilisi Hadise'nin bir dönem aşk yaşadığı ve kendisi hakkında 'Çok düzgün bir çocuk' yorumunda bulunduğu şarkıcı Sinan Akçıl'ı Instagram hesabından silip engelledi. Sinan Akçıl, övgüler yağdırdığı Mehmet Dinçerler'in bu hamlesiyle neye uğradığını şaşırdı.

Ünlü popçu Hadise'nin geçtiğimiz günlerde evlenme teklifi aldığı ve nikah masasına oturmaya hazırlandığı sevgilisi Mehmet Dinçerler kısa bir süre önce kapattığı Instagram hesabını bugün yeniden açtı. Mehmet Dinçerler'in sosyal medyaya geri döner dönmez ilk hamlesi ise Hadise'nin eski aşkı Sinan Akçıl'ı arkadaş listesinden çıkarmak oldu.

 

SEVGİLİSİNİN ESKİ AŞKINI ENGELLEDİ!

Ünlü bir kahve zincirinin Türkiye CEO'su olan ve son dönemde şirket borçlarıyla gündemden düşmeyen 33 yaşındaki genç iş insanı Mehmet Dinçerler sevgilisinin eski aşkının sözleri karşısında flaş bir hamlede bulundu. Dinçerler, ikinci kez evlendiği oyuncu Burcu Kıratlı ile boşanma aşamasında olan şarkıcı Sinan Akçıl'ı sosyal medyadan engelledi.


SİNAN AKÇIL: MEHMET DİNÇERLER ÇOK DÜZGÜN BİR ÇOCUK

Akçıl, Mehmet Dinçerler ile arkadaş olduğunu söyledi. Dinçerler hakkında konuşan Akçıl, "Çok düzgün bir çocuk" ifadesini kullandı. Akçıl, 2. Sayfa programının sunucusu Müge Dağıstanlı'nın "Bu saatten sonra arkadaşlık devam eder mi?" sorusu üzerine ise şu yanıtı verdi; ''Çok yakışan bir çift oldular. Bana ne demek düşer, 10 yıl geçmiş yani. 2010 falan, çok eski bir olay bu. Taze bir olay olsa çok farklı laflar edebilirdim. Çocukluk, gençlik zamanı o yüzden bir şey diyemem''

Mehmet Dinçerler sevgilisi Hadise'nin eski aşkı Sinan Akçıl'ı sildi

HESABINI AÇAR AÇMAZ SİLDİ

Sinan Akçıl'ın 'Çok başarılı, çok kariyerli, çok düzgün ve çok iyi bir insandan bahsediyoruz.' yorumunda bulunduğu ve 'arkadaşım' dediği Dinçerler, Instagram hesabını açtıktan hemen sonra şarkıcıyı hem sildi, hem de engelledi.

Mehmet Dinçerler'den flaş hamle! Sevgilisi Hadise'nin eski aşkı Sinan Akçıl'ı sildi - Resim : 2


SİNAN AKÇIL - HADİSE AŞKI

Hadise, Sinan Akçıl ile birlikte olduğu dönemde aşkının doğum tarihini dövme olarak yaptırmıştı. Sinan Akçıl da tanıştıkları gün olan ‘27 Aralık 2008’ tarihinin dövmesini yaptırmıştı. Çiftin neden ayrıldıkları hala soru işareti olarak kalsa da o dönem Hadise'nin ablası Hülya Açıkgöz'ün ilişkilerine engel olduğu konuşulmuştu. İkili ayrılığın ardından dövmelerini sildirmişti.

 

Mehmet Dinçerler'den flaş hamle! Sevgilisi Hadise'nin eski aşkı Sinan Akçıl'ı sildi ile ilgili etiketler Sinan Akçıl Hadise Sosyal Medya Instagram mehmet dinçerler
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.