Mehmet Dinçerler'den evlilik teklifi alan Hadise'nin ilk hamlesi bakın ne oldu

Hadise, geçtiğimiz gün sevgilisi Mehmet Dinçerler'den evlilik teklifi aldı. Daha önce Instagram'da sadece kendi markasını takip eden şarkıcı, sürpriz evlilik teklifinin ardından sevgilisi Mehmet Dinçerleri de takip etti. Hadise'nin bu hamlesi 'Sevgilisini takip etmek için evlenme teklifi alması gerekiyormuş' yorumlarının yapılmasına neden oldu.

Geçtiğimiz yaz aylarından beri aşk yaşadığı genç iş adamı sevgilisi Mehmet Dinçerler'den evlilik teklifi alan 35 yaşındaki pop şarkıcısı Hadise, sevgilisine 'evet' dediği anlarını Instagram'dan "Hikayemiz şimdi başlıyor" mesajıyla paylaşarak duyurdu. Hadise'nin yüzüüğünü gösterdiği videosu kısa sürede sosyal medyanın gündemine oturdu.


Evlilik yolunda ilk adımı atan Hadise'nin evlilik teklifi sonrası sosyal medyadan sevgilisini takibe alması ise dikkat çekti. 13,4 milyon takipçili Instagram hesabından sadece kendi markasını takip eden Hadise, teklif sonrası sevgilisini de takip etmeye başladı.

EVLENME TEKLİFİ ALDIKTAN SONRA SEVGİLİSİNİ INSTAGRAM'DA TAKİBE ALDI

Hadise'nin bu hamlesi 'önce teklif, sonra takip' yorumlarının yapılmasına neden oldu. Ünlü şarkıcının sevgilisini neden daha önce takip etmeyip evlenme teklifi almayı beklediği sorusu hayranları tarafından merak konusu oldu. Hadise'nin daha önce sosyal medyadan defalarca kez aşkını ilan ettiği sevgilisini takip etmek için yüzüğü parmağına takmayı beklemesi ilginç karşılandı.

hadise , mehmet dinçerler

Mehmet Dinçerler'in ise Instagram hesabında 197 bin takipçisi bulunuyor. Genç iş adamı uzun zamadır Hadise'yi takip ediyor.

Çift daha önce kendi hesaplarından birlikte çekilen fotoğraf karelerini yayınlamış, birbirlerine yorum yapmışlardı. Ancak Hadise sevgilisini takip etmek için uzun zaman bekledi ve evlenme teklifi alır almaz ise harekete geçti.

 

 

Mehmet Dinçerler'den evlilik teklifi alan Hadise'nin ilk hamlesi bakın ne oldu ile ilgili etiketler Hadise Instagram Sosyal Medya mehmet dinçerler evlenme teklifi
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.