Mehmet Dinçerler yeni aşkı Rawan Bin Hussain için kesenin ağzını açtı

Hadise'den kısa süre önce boşanan Mehmet Dinçerler elini çabuk tuttu. 32 yaşındaki ünlü iş adamı, Kuveytli şarkıcı Rawan Bin Hussain ile yeni bir aşka yelken açtı. Biten evliliğinin ardından sahalara çabuk dönen Mehmet Dinçerler yeni aşkına yaptığı jestlerle adından söz ettirdi.

Hadise ile 5 aylık evliliğini 30 Eylül'de sonlandıran iş insanı Mehmet Dinçerler katıldığı bir düğünde Kuveytli şarkıcı Rawan Bin Hussain ile sarmaş dolaş görüntü vermişti. Mehmet Dinçerler, Bir düğün için İstanbul’a gelen Rawan Bin Hussain'i adeta prensesler gibi ağırladı. Mehmet Dinçerler, Rawan Bin Hussain
için kesenin ağzını açtı.


Mehmet Dinçerler, Rawan Bin Hussain'in kaldığı otele 3 gün için 70 bin TL ödeme yaptı. Ayrıca hediye olarak dünyaca ünlü bir markaya ait olan çanta aldı.


Hürriyet yazarı Mehmet Üstündağ konu ile ilgili bugünkü köşesinde ''Mehmet Dinçerler, Hadise’yi çabuk unuttu!'' başlıklı bir yazı kaleme aldı. İşte o yazı...

 Mehmet Dinçerler yeni aşkı Rawan Bin Hussain için kesenin ağzını açtı

30 Nisan’da Hadise ile evlenen, 30 Eylül’de de tek celsede boşanan Mehmet Dinçerler, gönlünün yeni prensesini buldu! Dinçerler’in bir süredir görüştüğü genç kadın, Kuveytli ünlü şarkıcı Rawan Bin Hussain.

OTELE 3 GÜN İÇİN 70 BİN TL ÖDEDİ

Bir düğün için İstanbul’a gelen Rawan Bin Hussain, aldığım duyumlara göre burada Dinçerler tarafından prensesler gibi ağırlandı. Nişantaşı’nın en lüks otellerinden birinde oda tutan iş insanı, üç gün için 70 bin TL ödemiş. Jestler bununla da bitmemiş.


49 BİN TL'YE ÇANTA ALDI

Güzel şarkıcıyı çiçeklere boğan Dinçerler, Rawan’a, Nişantaşı Louis Vuitton mağazasından markanın “Lock Me Ever” isimli çantasından almış. “Beni sonsuza kadar kendine bağla” anlamına gelen çantanın ismi de oldukça manidar! Bu lüks parçaya da Dinçerler 49 bin TL ödemiş.

Mehmet Dinçerler yeni aşkı Rawan Bin Hussain için kesenin ağzını açtı

''KALBİMİ İSTANBUL'DA BIRAKTIM''

Rawan Bin Hussain, Instagram hesabında bu jestlerin fotoğraflarını 6.9 milyon takipçisiyle paylaştı. İstanbul’da sarmaş dolaş üç gün geçiren çift, önceki gün ayrılmak zorunda kaldı. Rawan, Küba’ya gitmek üzere İstanbul’dan ayrılırken, “Kalbimi İstanbul’da bıraktım” notunu düşmeyi ihmal etmedi.

Bu ilişkinin bir geleceği var mı, yoksa geçici mi bilmem... Ama Mehmet Dinçerler, Hadise’ye “seni çoktan unuttum” mesajı vermek için hiç vakit kaybetmedi.

 

 

Mehmet Dinçerler yeni aşkı Rawan Bin Hussain için kesenin ağzını açtı ile ilgili etiketler Hadise Rawan Bin Hussain Mehmet Dinçerler
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.