Mehmet Dinçerler sevgilisi Hadise'ye evlenme teklifi etti! İşte yüzüğün fiyatı

Oyuncu Kaan Yıldırım ile evlilik hazırlığındayken geçtiğimiz yıl Haziran ayında ilişkisini sonlandıran 35 yaşındaki Hadise kısa bir süre sonra iş insanı Mehmet Dinçerler ile aşk yaşamaya başlamıştı. İkilinin mutlu birlikteliğinde sürpriz bir gelişme yaşandı. Mehmet Dinçerler, sevgilisi Hadise'ye evlenme teklifi etti. Hadise güzel haberi Instagram yaptığı 'I said yes' paylaşımı ile duyurdu.

Geçtiğimiz Haziran ayında oyuncu Kaan Yıldırım ile ayrıldıktan yaklaşık bir ay sonra iş insanı Mehmet Dinçerler ile aşk yaşamaya başlayan Hadise sonunda aradığı mutluluğu buldu. Dinçerler, Hadise'ye evlenme teklifi etti. Hadise, güzel haberi 13,4 milyon takipçisinin olduğu Instagram hesabından 'I said yes' yazılı paylaşımıyla ilan etti.

HADİSE EVLENME TEKLİFİ


''BİZİM BÖLÜMÜMÜZ BAŞLASIN''

Genç popçu müjdeli haberi Instagram hesabından yaptığı romantik bir paylaşımla hayranlarına ve takipçilerine duyurdu. Parmağındaki yüzüğü gösteren bir video ile birlikte evlilik kararı aldıklarını sosyal medya hesabından duyuran Hadise paylaşımına "Bizim bölümümüz başlasın" notunu düştü.


HADİSE'NİN YÜZÜĞÜNÜN FİYATI NE KADAR?

Hadise'nin evlenme teklifi almasının ardından yüzüğünün fiyatı merak konusu oldu. Hadise'nin yaptığı paylaşımda herkese gösterdiği yüzüğün Marisa Perry marka ve değerinin 3.133.280 TL olduğu iddia edildi.

Hadise'nin paylaşımına aralarında çok sayıda ünlü ismin de yer aldığı binlerce takipçisinden tebrik mesajı yağdı. 

 

Mehmet Dinçerler sevgilisi Hadise'ye evlenme teklifi etti! İşte yüzüğün fiyatı ile ilgili etiketler Hadise Sosyal Medya mehmet dinçerler evlenme teklifi

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.