Mehmet Demirkol'dan flaş Werner uyarısı!

NTV Spor yorumcusu Mehmet Demirkol, dün akşam oynanan Beşiktaş Leipzing maçında yaşananlar ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş ile Leizing arasında oynanan maçta Alman ekibinin genö golcüsü Werner’İn tribünden gelen tezaürattan rahatsız olup oyundan çıkması ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

‘Çokça dalga geçiliyor bu konuyla ama tabi ki bunun üzerinde durulmalı,aman dalga geçmeyin yarın öbür gün çocuğunuzun başına gelirse çünkü sese duyarlılık işi çok rahatsız edici çok zor bir iş, muhtemelen biliyor muydu bilmiyor muydu Werner’in sese duyarlılık konusunda bir problemi var.

Bir tıp hekimi olmadığım için tıp hekimi gibi konuşmayacağım ama gençlere bir tavsiyem var kulaklıkla şarkı dinlerken sesi fazla açmayın böyle durumlar olabiliyor.

Werner’in ki o mu bilmiyorum. Ama çok rahatsız edici ıslık sesi Vodafone’da. İnsanoğlu tür tür, duyma aralığı biraz daha genişse benim senin duymadığı bir şeyi duyabilir. Islığa verilmiş bir tepki. Dengesi bozuldu çocuğun geçmiş olsun…’

Mehmet Demirkol'dan flaş Werner uyarısı! ile ilgili etiketler Mehmet Demirkol Uyarı werner spor servisi dalga geçmeyin
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.