Mehmet Büyükekşi'den flaş açıklama: Almanya'da başarılı olmak istiyoruz...

A Milli Futbol Takım, EURO 2024 Elemeleri D Grubu son maçında deplasmanda Galler ile 1-1 berabere kaldı ve turnuvaya lider olarak gitmeyi başardı. Bu mücadelenin ardından TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi açıklamalarda bulundu.

A Milli Takım, EURO 2024 Elemeleri D Grubu son maçında deplasmanda Galler ile 1-1 berabere kaldı ve turnuvaya lider olarak gitmeyi başardı. Bu mücadelenin ardından TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi açıklamalarda bulundu. 

''ALMANYA'DA BAŞARILI OLMAK DİYORUZ''

''Grup lideri olarak bitiriyoruz. Bizim için çok önemli. Önemli olan Almanya'da başarılı olmak istiyoruz. Takım olarak buna inandık. Hayalimizi gerçekleştirdik. Bütün teknik ekibe, futbolculara çok teşekkür ediyorum. Almanya'daki zaferden sonra da bu da bizim için çok önemli. Önemli olan bundan sonra daha büyük başarılara koşabilmek. İnşallah haziran ayında tüm milletimizi orada sevindirmek istiyoruz. Bizi destekleyen tüm milletimize çok teşekkür ediyoruz. Bu grup birinciliğini milletimize armağan ediyoruz. En büyük Türkiye diyorum.''

 

Mehmet Büyükekşi'den flaş açıklama: Almanya'da başarılı olmak istiyoruz... ile ilgili etiketler Galler Türkiye A milli futbol takımı Euro 2024 Avrupa Şampiyonası TFF Mehmet Büyükekşi
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.