Mehmet Büyükekşi baskılara daha fazla dayanamadı! Türkiye Futbol Federasyonu seçime gidiyor: Karar verildi, tarihi resmen açıkladı

Uzun süredir tartışılan bir isim haline gelen Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi ve yönetimi, kulüplerin tepkisini çekmiş ve istifaya çağrılmıştı. Bu baskılara daha fazla dayanamayan Mehmet Büyükekşi, seçim kararı aldıklarını açıkladı ve tarihi duyurdu.

Türk futbolunda herkesin beklediği gelişme gerçekleşti. Taraftarların, kulüplerin ve hatta futbolcuların dahi tepki gösterdiği Türkiye Futbol Federasyonu yönetimi, tepkilere daha fazla göğüs geremedi. TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, seçim kararı aldıklarını açıkladı ve tarihi duyurdu.

TÜRKİYE FUTBOL FEDERASYONU SEÇİME GİDİYOR!

Mehmet Büyükekşi yaptığı açıklamada, "Temmuz ayında Türkiye Futbol Federasyonu yönetiminde 2 yılımızı geride bırakmış olacağız. Yönetim Kurulumuzda aldığımız kararla 18 Temmuz'da yapacağımız Mali Genel Kurulumuzu Seçimli Genel Kurul olarak yapmaya karar verdik" ifadelerini kullandı.

Mehmet Büyükekşi baskılara daha fazla dayanamadı! Türkiye Futbol Federasyonu seçime gidiyor: Karar verildi, tarihi resmen açıkladı ile ilgili etiketler Mehmet Büyükekşi TFF Türkiye Futbol Federasyonu seçim
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.