Mehmet Ali Erbil'in kızı Yasmin Erbil'den Ece Ronay açıklaması

29 yaşındaki genç şarkıcı ve sosyal medya fenomeni Ece Ronay'ın klibinde rol alan 64 yaşındaki ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil'in kendisine gönderdiğini iddia ettiği ses kayıtlarını ve mesajlarını kişisel Instagram hesabından ifşa etmesinin ardından ünlü şovmenin 24 yaşındaki kızı Yasmin Erbil sosyal medya hesabından bir açıklama yayınladı.

Karpuz' isimli şarkısı ile adını duyuran sosyal medya fenomeni Ece Ronay, gönderdiği ses kayıtları ve mesajlarıyla kendisini taciz ettiğini ileri sürdüğü Mehmet Ali Erbil hakkında suç duyurusunda bulundu ve iki ay süreyle tedbir kararı aldırdı.


Taciz olayı magazin gündeminde tartışılmaya devam ederken Mehmet Ali Erbil'in kızı Yasmin Erbil babasıyla ilgili kendisine gelen mesajlara ve yöneltilen sorulara isyan etti. Yasak Elma'da rol almaya başlayan Yasmin Erbil paylaşımında "Sürekli açıklama bekliyorsunuz benden" diyerek sitem etti.

Mehmet Ali Erbil'in kızı Yasmin Erbil'den Ece Ronay açıklaması

 
'SANMAYIN Kİ YANLIŞLARI DOĞRULARI GÖRMÜYORUM'

Mehmet Ali Erbil'in küçük kızı Yasmin Erbil, 298 bin takipçili Instagram hesabından yaptığı açıklamasında şunları söyledi:

"Herkes kendi ayrı bireydir ama aile her şeydir, sanmayın ki yanlışları doğruları görmüyorum. Hepsini görüyorum ama ben 2018'den beri babamı kaybetme korkusuyla cebelleşiyorum. 24 yaşında bir kızı olduğunun babam da farkında merak etmeyin ve benim hep arkamda oldu ve olmaya da çalışıyor buna emin olabilirsiniz. Bir insanın ailesinden birinin kaybetme korkusu yaşaması kadar korkunç bir travma olamaz."

Mehmet Ali Erbil'in kızı Yasmin Erbil'den Ece Ronay açıklaması

YASMİN ERBİL'İN 'YASAK ELMA' MACERASI KISA SÜRDÜ

Öte yandan Erbil’in 25 yaşındaki kızı Yasmin Erbil’in “Yasak Elma” dizisindeki oyunculuk macerası da birkaç bölüm sürdü. Medyapım’ın imza attığı fenomen dizide Erbil, Biran Damla Yılmaz’ın hayat verdiği Kumru’nun yakın arkadaşı Canan’a hayat veriyordu.

 

 

Mehmet Ali Erbil'in kızı Yasmin Erbil'den Ece Ronay açıklaması ile ilgili etiketler Mehmet Ali Erbil ece ronay yasmin erbil
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.