Mehmet Ali Erbil’in kızı Yasmin Erbil özgüven patlaması yaşadı!

Mehmet Ali Erbil'in kızı Yasmin Erbil sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğraflar ile çok konuşuluyor. Yasmin Erbil, verdiği ilk röportajında adeta özgüven patlaması yaşadı.

Sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğraflarla adından sıkça söz ettiren Yasmin Erbil, Habertürk Gazetesi’ne verdiği bir röportajda, yaptığı açıklamalar ile adeta özgüven patlaması yaşadı. İşte Yasmin Erbil’in çok konuşulacak ego patlaması yaşadığı o röportajı;

Baba parası ile tatil yapmadığını dile getiren Yasmin Erbil, sadece 5 gün tatil yapabildiğini ve şu an babasının parasıyla gezdiğini dile getirdi.

TWETWETETW

Babası Mehmet Ali Erbil’in kendisine yapımcılarla tanıştırayım seni dediğini, ama kendisinin yetenekli olduğuna inandığını ve böyle bir torpile gerek duymadığının altını çizdi.

‘ÇOK GÜZELSİN BUNU HERKESE GÖSTERMENE GEREK YOK’

Sosyal medyadan paylaştığı fotoğraflara da değinen Yasmin Erbil, babası Mehmet Ali Erbil’in kendisine çok güzel olduğunu ve bunu herkese göstermesinin gerekmediğini, babasının bu konuda sıkça kendisini uyardığını belirtiyor.

ERYRYER

‘EVDE KALMAYACAĞIMA EMİNİM’

Yasmin Erbil, ‘Sosyal medyadan bir çok evlilik teklifi alıyorum evde kalmayacağıma emin olup gülüp geçiyorum’ açıklamalarında bulundu.

Mehmet Ali Erbil’in kızı Yasmin Erbil özgüven patlaması yaşadı! ile ilgili etiketler Mehmet Ali Erbil Sosyal Medya yasmin erbil ozgüven evlilik teklifi
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.