Mehmet Ali Erbil'den Dikkat Çeken Paylaşım! Kimseye İhtiyacımız Yok

Yardım çağrısı konusuna sıcak bakmayan Mehmet Ali Erbil'den yepyeni bir paylaşım geldi. Yardım konusunda kimseye ihtiyacımız olmadığını belirten Mehmet Ali Erbil yardım istenme konusuna sıcak bakmıyor.

Yardım çağrısı konusuna sıcak bakmayan Mehmet Ali Erbil'den yepyeni bir paylaşım geldi. Yardım konusunda kimseye ihtiyacımız olmadığını belirten Mehmet Ali Erbil yardım istenme konusuna sıcak bakmıyor.

Her fırsatta görüşlerini bildiren Mehmet Ali Erbil bu konuda da görüşlerini bildirdi. Sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla fikirlerini açıklayan Mehmet Ali Erbil'den yeni açıklamalar gelmeye devam ediyor

Kimseye İhtiyacımız Yok

Yardım isteme konusunda kimseye ihtiyacımız olmadığını söyleyen Mehmet Ali Erbil şu sözleri paylaştı: " Bizim kimseye ihtiyacımız yok. Başımızda koskoca devletimiz var." Bu sözleri ile gündem olan Erbil, güçlü bir devletimiz var diyerek sözlerini tamamladı. Mehmet Ali Erbil: "Ülkemize karşı çok büyük oyunlar oynanıyor Biz çok güçlü bir devletiz. Pek çok ülke yardım ediyoruz. Help Turkey diyenler bunları görmüyor mu?" diyerek tepkisini gösterdi.

Mehmet Ali Erbil'den Dikkat Çeken Paylaşım! Kimseye İhtiyacımız Yok

Yardım Çağrısına Pek Çok Kişi Karşı Çıkıyor

 

Güçlü bir devlet olduğumuzu belirten pek çok yeri yardım çağrısına karşı çıkıyor. Pek çok ülkeye bizim yardım ettiğini belirten kesirler yardım çağrısına anlam veremiyor. Bu tepkilerden biri de ünlü komedyen Mehmet Ali Erbil'den geldi. Mehmet Ali Erbil yaptığı paylaşımda güçlü bir devlet olduğumuzu ve yardıma ihtiyacımız olmadığını belirtti.

Mehmet Ali Erbil'den Dikkat Çeken Paylaşım! Kimseye İhtiyacımız Yok - Resim : 2

Bu sözlere çoğu kişiden beslek gelen ünlü komedyenin paylaşımı beğeni topladı. Pek çok kişi bu fikri savunuyor ve Erbil'e hak veriyor. Ülkemizin güçlü olduğu vurgusunu yapan kişiler yarışma ihtiyacımız olmadığını savunuyor.

Orman yangının ardından pek çok paylaşım yapıldı ve yapılmaya da devam ediyor. Bu konu hakkındaki görüşlerini bildiren ünlüler bu konuda oldukça hassas davranıyor. Yardım çağrısına ise tepkisiz kalamayan Mehmet Ali Erbil paylaşımlar yaparak kendi görüşlerimi bildirdi. Pek çok kişi bu fikre sıcak bakarken bazı kişiler ise tam tersi düşünceye sahipler.

Mehmet Ali Erbil'den Dikkat Çeken Paylaşım! Kimseye İhtiyacımız Yok ile ilgili etiketler Mehmet Ali Erbil
GÜNÜN VİDEOSU

İran Dini Lideri Hamaney'den skandal sözler: Osmanlı, Yunanlara zulmetmişti...

Tahran Kitap Fuarı'nı ziyaret eden İran'ın "dini" lideri Hamaney'in, eline aldığı bir kitap sonrası yaptığı konuşma büyük tepki çekti. "Bu, Yunanlılar tarafından Türklere karşı yazılmıştır." diyen Hamaney'in "Osmanlı Türkleri tarafından Rumlara yapılan zulmü çok güçlü ve güzel bir şekilde anlatıyor." sözleri gündem oldu.