Mehmet Ali Erbil'den çirkin sözler! Çağla Şikel hakkında açtı ağzını yumdu gözünü!

Mehmet Ali Erbil’den yine olay yaratan açıklamalar geldi. Çağla Şikel hakkında çirkin iddialarda bulunan Mehmet Ali Erbil, ‘’kulisimden çıkmazdı’’ ifadelerini kullanması tepki çekti…

Televizyon ekranlarının şımarık çocuğu Mehmet Ali Erbil son dönemde yaptığı açıklamalarla magazin gündeminde ilk sıralarda yerini aldı. 2015 yılında şarkıcı Emre Altuğ ile evliliğini sonlandırma kararı alan ünlü manken ve sunucu Çağla Şikel, özel hayatı ile gündeme gelmemeye özen gösteren isimlerden biri.

Evliliğinden tam 8 yıl sonra kural bozan Çağla Şikel, ilk defa sevgilisi Avukat Nail Gönenli ile ele görüntülendi. Çarkıfelek’te hosteslik yaptığı günleri adeta bir sır gibi saklayan Çağla Şikel hakkında Mehmet Ali Erbil tarafından yapılan çirkin açıklamalar ise dikkat çekti.

ÇAĞLA ŞİKEL’İN ÇARKIFELEK YILLARI GÜNDEM OLDU!

Mehmet Ali Erbil'den çirkin sözler! Çağla Şikel hakkında açtı ağzını yumdu gözünü!

Ekranların bir döneme damgasını vuran ve sunuculuğunu Mehmet Ali Erbil’in yaptığı Çarkıfelek’te hosteslik yaptığı öğrenilen Çağla Şikel magazin gündeminde ilk sırada yerini aldı. Ünlü mankenin Çarkıfelek programında hosteslik yaptığı yıllara ait çirkin bazı ifadeler kullanan Mehmet Ali Erbil ise magazin gündemini alt üst etti.

Beyaz TV ekranlarında yayınlanan söylemezsem olmaz adlı magazin programının canlı yayınına telefonla bağlanan Mehmet Ali Erbil, Çağla Şikel hakkında resmen açtı ağzını yumdu gözünü. Kısa süre önce Fox TV ekranlarında yayınlanan Çağla Şikel ile Yeni Bir Gün programına katılan Mehmet Ali Erbil, Çağla Şikel’i vefasızlıkla suçlamıştı.

ÇAĞLA ŞİKEL O YILLARI SAKLADI!

Çarkıfelek’te hosteslik yaptığı günleri saklamasının üzerine Mehmet Ali Erbil ünlü mankeni vefasızlıkla suçladı. Şimdi bir kanalda sunuculuk yapıyor diye eski günleri unuttuğunu ifade eden Mehmet Ali Erbil, programına gittiğini ve para aldığını söyledi. Çağla Şikel’in eski günlerden bahsetmemesine de çok bozulduğunu söyledi.

O dönem Çarkıfelek’te hostes olmak için kapımda yatarlardı şeklinde ifadeler kullanan Mehmet Ali Erbil, Stelyo Pipis ile sevgili olup Çağla Şikel’in hosteslik yaptığını söyledi. ‘’Kulisimden çıkmazdı’’ ifadelerini de kullanan Mehmet Ali Erbil, hangi anlamda anlarsanız anlayın diyerek çirkin iddialarda bulundu.

Mehmet Ali Erbil'den çirkin sözler! Çağla Şikel hakkında açtı ağzını yumdu gözünü! ile ilgili etiketler Çağla Şıkel Çarkıfelek Mehmet Ali Erbil
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.