Mehmet Ali Erbil'den Cem Yılmaz'ın Erşan Kuneri Dizisine Skandal Sözler!

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil Buket Aydın'ın programı Yüz Yüze'sine katıldı. Çok çarpıcı açıklamalarda bulunan Erbil, Cem Yılmaz'ın Netflix dizisi Erşan Kuneri'yi hedef aldı. Öte yan evlilikleri ile de gündeme gelen Mehmet Ali Erbil, nafaka hakkında da konuştu.

Mehmet Alil Erbil'den Cem Yılmaz'ın Erşan Kuneri dizisine skandal sözler geldi. Bulet Aydın'ın Yüz Yüze adlı programına katılan Mehmet Ali Erbil, nafaka ve Erşan Kuneri açıklamalarıyla gündem oldu.

Mehmet Ali Erbil, Erşan Kuneri'nin tamamen küfür üzerine kurulduğunu belirtti. "Ben erkek halimle izleyemedim" dediği Erşan Kuneri dizisinde hakkında Erbil şunları söyledi:

"Tamamen küfürlü, sırf 10 dakika küfür dolu. Tamamıyla küfür üzerine kurulu bir film. Ben kendim erkek halimle seyredemedim. Bunu sanat olarak kabul ediyorlarsa başım üstüne. Cem Yılmaz da akıllı bir çocuk. Niye bunun arkasına sığınmayı tercih etmişler? Belki yeni bir kulvar yeni bir yol bulmak istediler. Belki Amerikan filmlerinden yola çıktılar. Türk sinemasında böyle bir örneği yok. Ben de eleştirdim bir sanatçı olarak. Konservatuvar mezunuyum. RTÜK var sonuçta. Özel televizyonlarda reklamlarda bile konuşanlar için özel denetim yapılırdı. Türkçe ve diksiyon düzgün olacaktı. Benim hiç ekranda küfür ettiğim yoktur, bunu kimse söyleyemez. Filmlerimde de böyle bir argo yok. Ben kendi çocuğumun da izlemesini istemem." ifadelerini kullandı.

Mehmet Ali Erbil'den Cem Yılmaz'ın Erşan Kuneri Dizisine Skandal Sözler! ile ilgili etiketler Mehmet Ali Erbil Cem Yılmaz erşan kuneri
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.