Mehmet Ali Erbil sosyal medyadan sevgili yaptı

Duymayan Kalmasın programına katılan Mehmet Ali Erbil, program sunucularının ısrarı üzerine sosyal medyadan bir sevgili yaptığını söyledi.

Canlı yayında Bakü’ye uçacağını söyleyen Mehmet Ali Erbil, Seren Serengil’in ‘Benim tanıdığım Mehmet Ali bu yolculuğa bir aşk, sevgili için çıkıyordur’ demesi üzerine bu ilişkisini itiraf etmek zorunda kaldı. Instagram’dan bir sevgili edindiğini söyleyen Erbil, onun için Bakü’ye gideceğini açıkladı.

KIZI YASMİN’LE İLGİLİ AÇIKLAMA YAPTI

Mehmet Ali Erbil kızı Yasmin’le ilgili sorulara ise ‘Kızım Yasmin şov dünyasının içinde ve yaptıkları gayet normal, ancak yine de sosyal medyaya koyduğu bazı fotoğraflarından dolayı uyarıyoruz’ şeklinde yanıt verdi.

slkdjflksjdfsdf

ŞAFAK SEZER’LE PROJE

Ramazan ayında Çarkıfelek’le ekranlara dönmeye hazırlanan Mehmet Ali Erbil, canlı yayında bir de dizi müjdesi verdi. Şafak Sezer’le birlikte yeni bir dizi çekeceğini söyleyen Erbil, ‘Bir komedi dizisi çekeceğiz’ şeklinde konuştu.

Mehmet Ali Erbil sosyal medyadan sevgili yaptı ile ilgili etiketler Mehmet Ali Erbil Sevgili Sosyal Medya Bakü Şafak Sezer
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.