Mehmet Ali Erbil, Serdar Ortaç'ın canlı yayınında bir anda ağlamaya başladı! Kimse nedenini çözemedi

66 yaşındaki Mehmet Ali Erbil, 26 yaşındaki sevgilisi Gülseren Ceylan ile yaşadığı aşkla gündeme gelmişti. Ünlü sunucu bu kez de Serdar Ortaç'ın Insragram canlı yayınındaki halleri ile gündem oldu. Erbil, canlı yayında gözyaşlarını tutamadı. Takipçileri ise Erbil'i yapmacık buldu.

66 yaşındaki Mehmet Ali Erbil, 26 yaşındaki sevgilisi Gülseren Ceylan ile yaşadığı aşkla gündeme gelmişti. Ünlü sunucu bu kez de Serdar Ortaç'ın Insragram canlı yayınındaki halleri ile gündem oldu.

BİR ANDA AĞLAMAYA BAŞLADI! KİMSE NEDENİNİ ÇÖZEMEDİ

Aşk hayatıyla gündemden düşmeyen ünlü sunucu Mehmet Ali Erbil, Serdar Ortaç ile sosyal medya canlı yayınında sohbet ederken gözyaşlarını tutamadı. Serdar Ortaç'ın 'Bilsem Ki' şarkısından bahsedildiği anlarda Mehmet Ali Erbil Instagram canlı yayınında ağladı. Sosyal medya kullanıcıları ise Erbil'i yapmacık buldu. 

Mehmet Ali Erbil, Serdar Ortaç'ın canlı yayınında bir anda ağlamaya başladı! Kimse nedenini çözemedi ile ilgili etiketler Mehmet Ali Erbil Serdar Ortaç
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.