Mehmet Ali Erbil, Seda Sayan ile ilgili ilk kez konuştu! Bakın ne dedi

'Geçmişi kirli' dediği yakın arkadaşı Seda Sayan'ın tecavüzle suçladığı ünlü oyuncu, şovmen ve sunucu Mehmet Ali Erbil, günlerce magazin gündeminden düşmeyen tartışmadan sonra ilk kez görüntülendi. Kendisine yöneltilen soruları cevaplayan Erbil, olayın arka planını anlattı.

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil ile Seda Sayan arasındaki tartışma günlerce konuşulurken geçtiğimiz günlerde eski dostlar aradaki buzları eritti. Mehmet Ali Erbil, Seda Sayan ile olan tartışmasıyla ilgili sessizliğini bozdu.

SEDA SAYAN

''BU LEKE İLE YAŞAMAK KOLAY DEĞİL'' 

Kendisine yöneltilen soruları yanıtlayan Erbil şu açıklamaları yaptı;

“Seda Hanım'la süt liman her şey. Kendisi Miami'de gelince barışma yemeği yapacağız ailecek. Kızlarım onun çocukları gibidir. Oğulcan'ı biz büyüttük. O derece arkadaşız. Sinan benim ev arkadaşımdı. Çok eskiden beri tanışıyoruz Seda ile... Benim sosyal medya ile ilgili çok bir bilgim yok. Seda bunun açıklamasını yaptı. Benim iki tane kızım var, bu leke ile yaşamak kolay değil.''

''BİZİ İKİNCİ, ÜÇÜNCÜ ŞAHISLAR TAHRİK ETTİ''

''50 yıllık sanat hayatımda böyle bir durumla anılmadım. Biz 35 senedir Seda ile birlikteyiz, akraba gibiyiz. Onun annesi benim annem gibidir. Ben onun annesine 'anne' derim. Çocukları da benim çocuğum gibidir. Miami dönüşü Seda ile yemek yiyeceğiz, bize yakışmaz küslük. İkinci, üçüncü şahıslar tahrik etti bizi. Bu dostluk öyle kolay kolay bozulmaz''

 

Mehmet Ali Erbil, Seda Sayan ile ilgili ilk kez konuştu! Bakın ne dedi ile ilgili etiketler Mehmet Ali Erbil Seda Sayan
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.