Mehmet Ali Erbil, Çağla Şıkel'i önce bombaladı ardından özür diledi

Çağla Şıkel'in vefasızlıkla suçlayan ve hakkında ''Çarkıfelek'te hostes olmak için kapımda yatardı'' iddiasında bulunan ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil geri adım attı. Çağla Şıkel hakkında çok konuşulacak açıklamalarda bulunan Mehmet Ali Erbil sosyal medya hesabıdan yaptığı bir açıklama ile ünlü mankenden özür diledi.

Geçtiğimiz günlerde Çağla Şıkel'in sunduğu Fox TV'de ekrana gelen "Çağla ile Yeni Bir Gün" programına konuk olan Mehmet Ali Erbil, programda Çağla Şıkel'in 'Çarkıfelek' günlerinden bahsetmemesine sinirlenmişti. Beyaz TV'de ekrana gelen Söylemezsem Olmaz programının canlı yayınına telefonla bağlanan Mehmet Ali Erbil, Çağla Şıkel hakkında zehir zemberek açıklamalarda bulunmuştu.

Çağla Şıkel'i vefasızlıkla suçlayan Erbil, "O dönem Çarkıfelek'te hostes olmak için kapımda yatarladı. Ve kadın orada bir kelime etmez mi. 'Ben de sizinle birlikte çalıştım' demez mi... Demedi ya, yazıklar olsun. Çok ayıp! Kompleks yarattı kendine. Benim programımda kimler kimler hostes oldu. Çağla, Stelyo Pipis ile sevgili olup hosteslik yaptı. Yalvarıp öyle girdi Çarkıfelek'e. Kulisimden çıkmazdı Çarkıfelek zamanı. Anlamını halka bırakıyorum. Artık hangi anlamda anlıyorsanız anlayın. Avukat sevgili de bulmuş, avukatı konuşsun bakalım. Çok mu küçük bir şey orada hostes olmak? Ben size bir söylesem... Bugün meşhur olan isimlerin anneleri kapıma gelirdi. Benim efendiliğime bakın, orada bir kelime bile etmedim. Reklam arasında da bir şey demedim. Hiçbir şekilde bahsetmedim. Ne cevap verecek bakalım buna. Susmamak lazım. Ben Stelyo ile beraber yaşıyordum. O da bizimle birlikte yaşıyordu evde. Hasta olduğum dönemde de aradığını hatırlamıyorum." demişti.

 ''HEPİNİZİN HUZURUNDA ÇAĞLA'DAN ÖZÜR DİLİYORUM''


Mehmet Ali Erbil geri adım attı ve özür diledi. Mehmet Ali Erbil Instagram sayfasında yaptığı açıklamada "Yaşadığım onca hastalığa ver Çağla'm" dedi.

İşte Erbil'in o açıklaması: "Sabahın erken saatinde aniden bağlandığım canlı yayında aslında çok kırıldığımı ifade etmek isterken amacını aşan, kontrolsüz, istemsiz sözler söylemişim. Yayının tekrarını izlediğimde fark ettim durumun vehametini. Çağla benim dünya ahiret kardeşimdir. Ben duygusal bir adamım. Beni herkes tanır. Çağla bu kadar kıymetli olmasa benim için bu derece kırılmazdım zaten. Ben onun başarılarıyla gurur duyarken onun mesleğinin ilk adımlarında yanında olduğumu unutmuş gibi davranmasıydı beni üzen. Ama ne kadar üzüldüysem de bugünkü sözleri sarfetmeme sebep olmamalıydı. Hepinizin huzurunda özür diliyorum kendisinden. Yayına çıkmak için para aldım bile demişim; oysa ki bu da doğru değil. Yurt dışındaydım, uçak biletini biz karşılayalım gel dediler gittim; hepsi bu. Yaşadığım onca hastalığıma ver Çağla'm"

Mehmet Ali Erbil, Çağla Şıkel'i önce bombaladı ardından özür diledi - Resim : 2

 

Mehmet Ali Erbil, Çağla Şıkel'i önce bombaladı ardından özür diledi ile ilgili etiketler Mehmet Ali Erbil Çağla Şıkel
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.