Çelebi eski tweetleri ortaya döktü

CHP'den istifa ettiğini açıklayan İzmir Milletvekili Mehmet Ali Çelebi gazeteci Levent Gültekin Twitter üzerinden tartıştı. Çelebi, Gültekin'in geçmişte attığı FETÖ destekçisi tweetleri yeniden gündeme getirdi.

İki milletvekili ile birlikte CHP'den istifa ettiğini duyuran İzmir Milletvekili Mehmet Ali Çelebi, Halk TV'de kendisi hakkında konuşan gazeteci Levent Gültekin'e sosyal medya hesabından yanıt verdi.

"KUMPASÇI, 2. CUMHURİYET’Çİ LEVENT GÜLTEKİN"

Gültekin'in 18 Mart 2013'te attığı "Barış süreci hızlansın, Ergenekon süreci yavaşlasın Başbuğ'u boşalacak olan İmralı'ya gönderelim.." şeklindeki tweeti alıntılayan Çelebi, "Kumpasçı, 2. Cumhuriyet’çi Levent Gültekin Halk Tv’de bana yerlilik, millilik ve demokratlık dersi veriyor. Hadi oradan hadi!" dedi.

Bu tweet ile başlayan polemik giderek büyüdü. Gültekin, Çelebi’ye "Kumpasçı mı? O dönemde sizi savunan iki yazım var insan bunu yazarken utanır be. Görüşünü beğenmediğiniz insanı yaftalıyorsunuz çünkü kumaşınız bu kadar" şeklinde yanıt verdi.

 

"DEVAM EDELİM Mİ?"

Çelebi de bu paylaşıma, “Devam edelim mi?” deyip Gültekin’in FETÖ'yü desteklediği eski paylaşımlarının ekran görüntüsünü paylaştı.

Gültekin ise Çelebi’ye, “Zekanız ve düzeyimiz bu kadar. Yüzlerce yazım konuşmam var, papağan gibi ironi twitlerini getiriyorsunuz. Bunu yazan biri o dönemde sizi savunan yazıları nasıl yazdı? Düşünmek zor mu geliyor” ifadeleriyle karşılık verdi.

İşte Çelebi'nin paylaştığı o tweetler:

Çelebi eski tweetleri ortaya döktü

Çelebi eski tweetleri ortaya döktü - Resim : 2

Çelebi eski tweetleri ortaya döktü ile ilgili etiketler FETÖ Ergenekon Mehmet Ali Çelebi levent gültekin tweet
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.