Mehmet Akif Ersoy: Çocukların cenazelerini kutulara dolduruyorduk...

Gazeteci Mehmet Akif Ersoy, Habertürk TV ekranlarında geçmiş yıllarda Gazze'de yaşadıklarını anlattı. Bir bayram arefesinde Gazze'deki parkta kayda aldığı çocukların, bayram sabahında katledildiğini anlatan Ersoy, buna karşılık İsraillilerin 'İsrail ordusu bir kediyi bile incitmez' dediğini aktardı.

Gazeteci ve sunucu Mehmet Akif Ersoy, bayram arefesinde Gazze'deki bir parkta kayda aldığı çocukların, bayram sabahında işgalci İsrail tarafından nasıl bombalandığını şu sözlerle anlattı:

"Parktaki çocuklar, 'Biz neden her bayram Gazze'de bombalar altında bayrama giriyoruz' diye sitem ettiler. Ben de cep telefonuyla kaydettim. Ertesi gün İsrail bir çocuk parkını vurdu, bayram sabahı. O çektiğim çocuklardan bir tanesi o saldırıda hayatını kaybetti. Ben o çocuğun cesedini gördüm hastaneye getirdiklerinde. Parçalanmış çocuk cesetleri çektim Gazze'de. İnanın biz kutulara dolduruyorduk o çocukların cesetlerini.

'İSRAİL ORDUSU BİR KEDİYİ BİLE İNCİTMEZ'

Sınır kapısında İsrail askeri beni karşıladı. 'Nasıl içerisi' dedi. 'Katliam yapıyorsunuz' dedim. 'Çok yanılıyorsun. İsrail ordusu bir kediyi bile incitmez' dedi. 'Görmek ister misiniz ne yaptığınızı?' dedim. Çıkardım tabletimden fotoğrafları gösterdim. ' Bunları ben çektim' dedim."

Mehmet Akif Ersoy: Çocukların cenazelerini kutulara dolduruyorduk...

Gazeteci Mehmet Akif Ersoy'un, dinlerken tüyleri diken diken eden İsrail anısı sosyal medyada da gündem oldu.

Mehmet Akif Ersoy: Çocukların cenazelerini kutulara dolduruyorduk... ile ilgili etiketler Filistin İsrail Mehmet Akif Ersoy Gazze Çocuk

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da kızına şiddet uygulayan anneye vatandaşlardan tepki! Annenin cevabı pes dedirtti...

Küçükçekmece'de yolun ortasında kızına şiddet uygulayan anneye çevredekiler tepki gösterdi. Çevredekilere "Alın sizin olsun" diyen anne arkasını dönüp uzaklaştı. O anlar saniye saniye kameralara kaydedildi.