Mehmet Ağar aylar sonra ortaya çıktı! Okan Turan'ın nikah şahidi oldu

Ünlü futbolcu Arda Turan’ın kardeşi Okan Turan, Katre Yırtıcı ile evlendi. İş, siyaset ve spor dünyasının bir araya geldiği düğünde çiftin nikah şahitlerinden biri, aylardır ortalarda görülmeyen eski İçişleri Bakanı Mehmet Ağar oldu.

Uzun süredir ortalarda görünmeyen eski İçişleri Bakanı Mehmet Ağar, Okan Turan'ın düğününde ortaya çıktı.

Ünlü futbolcu Arda Turan’ın kardeşi Okan Turan, Katre Yırtıcı ile nikah masasına oturdu. Görkemli düğüne cemiyet, iş, siyaset ve spor dünyasının ünlü isimleri katıldı.

Mehmet Ağar aylar sonra ortaya çıktı! Okan Turan'ın nikah şahidi oldu

Düğünde, çiftin nikah şahitleri Mehmet Ağar, teknik direktör Mustafa Denizli ve televizyoncu Esat Yontunç oldu. Nikah kıyıldıktan sonra konuşma yapan Ağar, Turan çiftine mutluluklar diledi.

 

Mehmet Ağar aylar sonra ortaya çıktı! Okan Turan'ın nikah şahidi oldu ile ilgili etiketler Mehmet Ağar Düğün Arda Turan okan turan Katre yırtıcı nikah şahidi
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.