Mehmed Bir Cihan Fatihi kadrosuna sürpriz oyuncu!

Kanal D ekranlarının iddialı dizisi Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisine ünlü oyuncu Bengi Öztürk dahil oldu. Öztürk, Sultan Murad Han'ın gözde cariyesi olmak için çabalayacak.

Yapımcılığını O3 Medya'nın, yönetmenliğini Altan Dönmez'in üstlendiği, oyuncu kadrosunda Kenan İmirzalıoğlu, Çetin Tekindor, Altan Erkekli, Funda Eryiğit, Sedef Avcı'nın yer aldıkları, Kanal D'nin iddialı dizisi Mehmed Bir Cihan Fatihi'ne 3. bölümde Sultan Murat Han'ın cariyesi Firuze karakteriyle ünlü oyuncu Bengi Öztürk dahil oldu.

AMACINA ULAŞMAK İÇİN HER ŞEYİ YAPACAK

Sultan Murad Han'ın gözde cariyesi Leyla ile yakın arkadaş olan Firuze içten içe gözde cariye olmayı istemektedir. Son derece hırslı olan Firuze, amacına ulaşmak için her türlü entrikayı çevirmekten çekinmeyecektir.

Güzel oyuncunun diziye nasıl bir renk katacağı merak konusu;

guzel-oyuncu-bengi-ozturk-mehmed-bir-cihan-10722027_5423_m

guzel-oyuncu-bengi-ozturk-mehmed-bir-cihan-10722027_4516_m

Mehmed Bir Cihan Fatihi kadrosuna sürpriz oyuncu! ile ilgili etiketler mehmed bir cihan fatihi firuze cariye bengi öztürk
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.