Mehir cinayeti çözüldü mü? Necla Metin Büyükşen katili kim?

Türkiye her bir ağızdan mehir cinayeti çözüldü mü sorusunun yanıtını arıyor. Konya’da işlenen Necla Büyükşen ile Metin Büyükşen cinayetinde bir son dakika gelişmesi yaşandı. Peki, Necla Metin Büyükşen katili kim çıktı?

Konya’nın Karatay ilçesinde 3  yıl önce yaşanan olayda 54 yaşındaki Necla Büyükşen ile 55 yaşındaki eşi Metin Büyükşen’in evlerinde pompalı tüfekle öldürüldüğü iddiaları sonrasında soruşturma başlatılmıştı. Gözaltına alınan ve ifadelerinde cinayeti azmettirdiklerini itiraf eden Abdullah B. ve Esra T. adlı kişilerin adliyeye sevk edildikleri belirlendi.

3 Eylül 2018 tarihinde saat 22.00 sıralarında, İsmil Mahallesi'ndeki tek katlı evde yaşanan olayda kar maskeli kişi, kapısı açık olan Metin Büyükşen'e ait eve giriş yaptı. Hemen ardından şüpheli, emekli memur Metin Büyükşen ile eşi Necla Büyükşen'e ateş açtı.

Mehir cinayeti çözüldü mü? Necla Metin Büyükşen katili kim?

Evde bulunan çiftin kızları Büşra Büyükşen'de tam o esnada saldırganın dipçik darbesiyle baygınlık geçirdi. Ölmüş numarası yapan ve daha sonra yatak odasının penceresinden atlayarak yoldan geçen komşularının aracına binen Büşra Büyükşen, jandarmaya giderek olayın tamamını anlattı. Eve gelen jandarma ekipleri, Necla-Metin Büyükşen çiftinin cansız bedenleri ile karşılaştı. Büşra Büyükşen de sağlık görevlilerince ambulansla Konya Numune Hastanesi'ne kaldırıldı.

Necla Metin Büyükşen Cinayetinin Katilleri Kim?

Konya Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Solmaz, başkanlığında soruşturma yeniden başlatıldı. Konya İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) bünyesinde oluşturulan özel ekip, 13 Temmuz günü İsmil Mahallesi'ndeki birçok adrese eş zamanlı operasyon düzenledi.

Operasyonda çiftin kızları Büşra Büyükşen, ağabeyi Uğur Büyükşen ile eşi Betül Büyükşen ve eşinin babası Muammer Büyükdoğrucan ile Mehmet Ali Dayanır'ın da aralarında bulunduğu 24 kişi gözaltına alındı.

Mehir cinayeti çözüldü mü? Necla Metin Büyükşen katili kim? - Resim : 2

Soruşturma kapsamında, saldırganların adresi karıştırması sonucu Büyükşen çiftinin öldürüldüğü yönünde bilgiler kulislere ulaştı. Bu iddia kapsamında gözaltında bulunan 25 şüpheli arasında bulunan Abdullah B. ve Esra T.'nin yapılan sorgulamada suçlarını itiraf etti.

Abdullah B. ve Esra T.'nin azmettirdiği kişilerin Büyükşen çiftinin komşusu yerine yanlış adrese gittikleri belirlendi. İfadelerin ardından cinayeti azmettirdiği öne sürülen Abdullah B. ve Esra T. saat 23.00 sıralarında adliyeye sevk edildi. Katil veya katillerin ise arandığı öğrenildi.

Anne ve babasının katillerini sosyal medya ve katıldığı televizyon kanalları aracılığıyla bulmaya çalışan çiftin oğlu Osman Büyükşen de adliyeye gelerek, soruşturmayı takip etti. Osman Büyükşen çıkacak sonucu bekliyor.

Mehir cinayeti çözüldü mü? Necla Metin Büyükşen katili kim? ile ilgili etiketler Konya Necla Büyükşen Metin Büyükşen Büşra Büyükşen Mehir Cinayeti
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.