'Mehdiyim' diyen kadın stüdyoyu karıştırdı

Uçankuş TV'de katıldığı bir programda mehdilik iddiasında bulunan kadın, İslam ile ilgili skandal ifadeler kullandı. Bu sözler program yorumcusu Sevda Türküsev'i çileden çıkardı. Yaşanan tartışma sonrası programa ara verildi.

Uçankuş TV'de yayınlanan 'Canlı Masa' programına katılan Gökçen isimli bir kadın, kendisinin 'mehdi' olduğunu öne sürdü ve İslamiyet hakkında skandal yorumlar yaptı. YouTube üzerinden videolar paylaşan kadının, "İslam'ın yaşanışı cahiliye adetleridir" demesi tepki topladı.

"CAHİLCE KONUŞUYORSUNUZ"

Gökçen isimli kadın sözlerinin devamında da kadınların İslam'da olmamasına rağmen zorla kapatıldığını savundu. Bu sözlerin üzerine çileden çıkan Sevda Türküsev, "Cahiliye adetlerinden bahsediyorsunuz cahilce konuşuyorsunuz" dedi.

'Mehdiyim' diyen kadın stüdyoyu karıştırdı

"HADDİNİ BİL"

İkili arasında bu sözlerden sonra kavga çıktı. Türküsev, "Haddini bil" derken, Gökçen isimli kadın da "Mahkemeye ver" dedi. İkilinin kavgası bitmeyince programa ara verildi. Reklam dönüşünde, 'mehdi' iddiasıyla ortaya çıkan kadın stüdyoda yer almadı.

'Mehdiyim' diyen kadın stüdyoyu karıştırdı ile ilgili etiketler Uçankuş TV Sevda Türküsev mehdi gokçe

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.