Meghan Markle'ın annelik hayali yarım kaldı!

Prens Harry ve Meghan Markle çifti, dün sabah 05:26'da oğullarını kucağına aldı. Ancak kraliyet gelini Meghan Markle'ın annelik ile ilgili kurduğu hayal ise yarım kaldı. Markle'ın, oğlunu aslında yeni taşındıkları evde dünyaya getirmeyi arzuladığı iddia edildi.

İngiliz Kraliyet Ailesi'nin gelini Meghan Markle, 37 yaşında ilk kez anne olma sevincini yaşadı. Bebek sevinci bir yana Markle'ın doğum ve annelik ile ilgili hayallerinden biri yarım kaldı.

YENİ TAŞINDIKLARI EVDE DOĞUM YAPMAK İSTEDİ

Dün sabah erken saatlerde hastanede bir erkek bebek dünyaya getiren Markle aslında oğlunu eşiyle yeni taşındıkları Frogmore House'da doğurmak istiyordu.

Meghan Markle'ın annelik hayali yarım kaldı!

KRALİYET GÖREVLİLERİ TARAFINDAN HASTANEYE GÖTÜRÜLDÜ

Ancak Meghan Markle, doğum sancıları tutmadan önce kraliyet ailesine bağlı güvenlik elemanları tarafından Porland hastanesine yatırıldı.

Porland Jools Oliver ve Victoria Beckham gibi ünlülerin doğumlarını yaptığı ve gecelik masrafı bazen 20 bin avroya çıktığı bir hastane

Meghan Markle'ın annelik hayali yarım kaldı! - Resim : 2

AİLENİN DİĞER ÜYELERİ DE BU HASTANEDE DÜNYAYA GELDİ

Ailenin diğer üyelerinden Prenses Beatrice ve Prenses Eugenie'nin de dünyaya gözlerini bu hastanede açtı. Prens Harry ve Meghan Markle'ın oğlu, pazartesi gününün erken saatlerinde dünyaya geldi. 

Meghan Markle'ın annelik hayali yarım kaldı! - Resim : 3

Meghan Markle'ın annelik hayali yarım kaldı! - Resim : 4

 

 

Meghan Markle'ın annelik hayali yarım kaldı! ile ilgili etiketler Prens Harry Meghan Markle
GÜNÜN VİDEOSU

Türk sanatçılara örnek olsun...Amerikalı rapçi Macklemore'dan alkışlanan Filistin'e destek konuşması

Amerikalı rapçi Macklemore Avustralya'da verdiği konserde Filistin'e destek konuşması yaparak, "Takip ettiğim tek şey Gazze. Herkesi takip etmeyi bıraktım, sadece Gazze'deki soykırım hakkında haber yapan, konuşan ve rapor veren kişileri takip ediyorum" dedi.