Meğer Türkiye siyasetine SİNAN ÇİFTÇİ yön veriyormuş!!!

Batman'da Şenay Aybüke Yalçın öğretmenin şehit olduğu saldırının ardından AK Parti'li Burhan Kuzu ile CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun bire bir aynı ifadelerden oluşan mesaj paylaşması dikkat çekti. Kemal Kılıçdaroğlu'nun mesajını "kopyalamakla" suçlanan Kuzu'nun açıklaması ise Türkiye siyasetindeki "Sinan Çiftçi" fenomenini ortaya çıkardı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Twitter'dan cuma günü gerçekleşen saldırıda şehit olan 8 aylık öğretmen Aybüke Yalçın’la ilgili "Karnelerin alındığı günde, çiçeği burnunda bir öğretmen Aybüke Yalçın'ı aramızdan alan, onu hayallerinden koparan teröre lanet olsun!" mesajını paylaştı.

Kılıçdaroğlu'ndan saatler sonra AK Parti Milletvekili Burhan Kuzu da Kılıçdaroğlu’yla aynı Twitter mesajını paylaştı.

ewbwefew_1

ewkjfwefew

KILIÇDAROĞLU'NDAN KOPYA MI ÇEKTİ?

CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun mesajını "kopyalamakla" suçlanan Burhan Kuzu, söz konusu tweet'i Kılıçdaroğlu'ndan almadığını, siyaset bilimi öğrencisi Sinan Çiftçi'den aldığını savundu.

wekhfewf_1

Burhan Kuzu'nun işaret ettiği Sinan Çiftçi de Twitter'dan yaptığı açıklamada ''Sayın Kılıçdaroğlu'nun 19:24'te paylaştığı tweeti, ben 18:36'da yani 48 dakika önce paylaşmışım. NOKTA'' ifadelerini kullandı.

Bu açıklamalar, Kemal Kılıçdaroğlu'nun da, Burhan Kuzu'nun da, 23 yaşındaki genç bir siyaset bilimi öğrencisinin mesajlarını bire bir kopyalayarak takipçileri ile paylaştıklarını ortaya çıkardı.

wekjbfeeeeewfew

wfkcIbfewfwefe

- Sinan Çiftçi kimdir?

Sosyal medya hesabında kendisini CHP'li olarak tanımlayan Sinan Çiftçi, 1994 Bursa Karacabey doğumlu.

Atılım Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi öğrencisi olan Çiftçi, ilk siyasi hedefini "2024 yılında Bursa Karacabey'e Belediye Başkanı olmak" olarak tanımlıyor.

"35 yaşında bölge, 40 yaşında ise ülke siyasetine damga vurmak" istediğini de belirten Sinan Çifti, tecrübeli siyasetçiler tarafından şimdiden mesajları kopyalanan bir genç olarak hedefine ulaşmış gözüküyor. / SuperHaber

Meğer Türkiye siyasetine SİNAN ÇİFTÇİ yön veriyormuş!!! ile ilgili etiketler CHP Kemal Kılıçdaroğlu Burhan Kuzu sinan çiftçi
GÜNÜN VİDEOSU

Fenerbahçeli futbolculardan Samandıra'da galibiyet üçlüsü!

Süper Lig'in 37. hafta maçında Fenerbahçe deplasmanda Galatasaray'a konuk oldu. Dev derbiyi Sarı-Lacivertliler 1-0 kazanarak şampiyonluk şansını son haftaya taşıdı. Fenerbahçe'de Mert Hakan Yandaş, Samandıra'ya gelen taraftarlara galibiyet üçlüsü çektirdi.