Meğer Adnan Oktar'ın değerini bilememişiz

Adnan Oktar'ın da aralarında bulunduğu 78'i tutuklu 236 sanığın yargılandığı dava sürüyor. İstanbul 30. Ağır Ceza Mahkemesi’nde dün görülen davada Oktar’ın mahkemeye verdiği bir dilekçede yazanlar herkesi oldukça şaşırttı. Oktar dilekçesinde, "Devletime sadığım. Her ne yaptıysam devletimin bekası, hayrı, iyiliği ve faydası için yaptım. Medeniyetler çatışmasını durdurmayı hedefledim. Bu konuda başarılı oldum." dedi.

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

Kamuoyunda "Adnan Hoca" olarak tanınan Adnan Oktar, 2018 yılında yapılan bir operasyonla, aralarında kadınların da olduğu müritleri ile beraber gözaltına alınmıştı. Adnan Oktar ve arkadaşları, İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nde yapılan sorgularının ardından tutuklanarak cezaevine konulmuşlardı.

Meğer Adnan Oktar'ın değerini bilememişiz

İstanbul 30. Ağır Ceza Mahkemesi’nde yargılanan Adnan Oktar ve 78'i tutuklu 236 sanık için çeşitli cezalar talep ediliyor. Örgüt lideri olduğu belirtilen Adnan Oktar’a, 150 yıldan, 1365 yıla kadar hapis cezası isteniyor.
 
OKTAR 33. DERECE MASON OLMUŞTU!
 
Adnan Oktar, 14 Eylül 2013 yılında kendi kurduğu televizyonun canlı yayınında yapılan tören ile 33. derece mason olmuştu. Mahkeme sürecinde ise Adnan Oktar soruşturması kapsamında ifade veren C.Ö. isimli müşteki, Adnan Oktar'ın nasıl 1 milyon 50 bin euro vererek 33. dereceden mason olduğunu anlatmıştı.

C.Ö. adlı tanık mahkemede verdiği ifadesinde, "Adnan Oktar 2012'de, yurtdışında daha büyük nüfuz elde etmek için mason olması gerektiğini söyledi ve benden araştırma yapmamı istedi. Ben de dünyadaki en güçlü mason localarının İskoç Rit ve P2 mason locaları olduğunu öğrenip bildirdim. Rit'e üye olmak için İngiltere'de yaşaması gerekiyordu. P2 Mason locasıyla bağlantı kurmamı istedi. Her defasında 350 bin euro olmak üzere 3 defa para vererek 33. dereceden mason olmasını sağladık. Bu vesileyle 2014'te İtalya Dışişleri Bakanı Franco Frattini Türkiye'ye gelerek Adnan Oktar ile görüştü. Bu loca Washington mason locası ile de ortak hareket ettiği için Trump'ın başkanlığa kabul gününde davet alındı. Adnan Oktar'ı temsilen Oktar Babuna ve yanındaki kişi katıldı. Bu davetiyeleri almak için Adnan Oktar 200 bin dolar para ödedi." demişti.
 
ADNAN OKTAR’DAN ÇEVİR KAZI YANMASIN DİLEKÇESİ!

Halen Silivri Kapalı Cezaevi’nde yatan Adnan Oktar, yargılandığı İstanbul 30. Ağır Ceza Mahkemesi’ne, dün görülen duruşmasında bir dilekçede verdi. Oktar’ın dilekçesinde yazanlar okuyanları hem şaşırttı hem de güldürdü.

"NE YAPTIYSAM DEVLETİMİN BEKASI İÇİN YAPTIM!"

Oktar, "Devletime Sadığım" başlığı ile yazdığı dilekçesinde, "Her ne yaptıysam devletimin bekası, hayrı, iyiliği, ve faydası için yaptım." ifadelerini kullandı.

Meğer Adnan Oktar'ın değerini bilememişiz - Resim : 2

Adnan Oktar mahkemeye verdiği dilekçesinin devamında, " 'Siyonizm İslam Alemi’nin birliğidir' dedim. 'Mosiyah Mohdi aynı şahıstır' dedim. Bu inançla Armegeden -Müslüman gayrimüslim savaşını önlemeyi amaçladım.

Medeniyetler çatışmasını durdurmayı  hedefledim. Bu konuda başarılı oldum. Masonlar bu savaş tehlikesinde müslümanlara tavır almasınlar, zarar vermesinler diye içlerine girerek mason olarak onları müslümanlar lehine ikna ettim." dedi.

Meğer Adnan Oktar'ın değerini bilememişiz - Resim : 3

SuperHaber’in elde ettiği Adnan Oktar’ın kendi el yazısı ile yazdığı yazının tamamı ise şöyle;
  
"Devletime Sadığım
 
Her ne yaptıysam devletimin bekası, hayrı, iyiliği, ve faydası için yaptım.
 
'Siyonizm İslam Alemi’nin birliğidir' dedim.

'Mosiyah Mohdi aynı şahıstır' dedim.

Bu inançla Armegeden -Müslüman gayrimüslim savaşını önlemeyi amaçladım.
 
Medeniyetler çatışmasını durdurmayı hedefledim. Bu konuda başarılı oldum.
 
Masonlar bu savaş tehlikesinde müslümanlara tavır almasınlar, zarar vermesinler diye içlerine girerek mason olarak onları müslümanlar lehine ikna ettim.

Bu gayretlerimde hep Türk-İslam aleminin huzuru, hayrı iyiliği için çaba sarfettim. Katı fikirli değilim, hatadan sakınıyorum.

Hata yaptığımı düşündüğümde derhal vazgeçiyorum.

İyi niyetliyim. Devletimi, milletimi seviyorum.

27.12.2020 Adnan Oktar"

Meğer Adnan Oktar'ın değerini bilememişiz ile ilgili etiketler Adnan Oktar Mason şuç örgütü dilekçe
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.