Medipol Başakşehir'de Aykut Kocaman dönemi sona erdi

Medipol Başakşehir yönetimi, teknik direktör Aykut Kocaman'ın istifasını kabul etti. Süper Lig'in 8. haftasında Fatih Karagümrük'e 3-1 mağlup olan İstanbul'un Turuncu-Lacivertli ekibi, 8 haftada 6 yenilgi almış, Kocaman maçın ardından istifa ettiğini açıklamıştı.

Medipol Başakşehir'de Aykut Kocaman dönemi sona erdi... Süper Lig'e 8 maçta 6 mağlubiyet, 2 galibiyetle başlayan Turuncu-Lacivertliler'de dün oynanan Fatih Karagümrük (3-1) maçı sonrası istifası yönetime sunan Kocaman'ın istifası kabul edildi.

Başakşehir'den yapılan açıklamada, "Süper Lig’in 8. haftasında VavaCars Fatih Karagümrük’e mağlup olduğumuz maçın ardından teknik direktörümüz Aykut Kocaman, Yönetim Kurulumuza istifasını sundu. Yönetim Kurulumuzun yapmış olduğu değerlendirme sonrasında Aykut Kocaman’ın istifası kabul edilmiştir.

Türk futbolunun en değerli teknik adamlarından biri olan Aykut Kocaman, geçen sezon zor zamanda takımımızın başına geçerek önemli bir sorumluluk üstlenmişti.

Birlikte çalışmaktan büyük mutluluk duyduğumuz Aykut Kocaman’a bugüne kadar kulübümüze vermiş olduğu emekler için teşekkür ediyor, kariyerinin geri kalan bölümünde başarılar diliyoruz" denildi.

"EN DOĞRU KARAR BU" DEMİŞTİ

Geçen sezon şubat ayında takımın başına geçen tecrübeli çalıştırıcı, Medipol Başakşehir'de 29 maça çıkabildi. Tecrübeli teknik adam, Karagümrük maçının ardından yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamada "Geride kalan 8 maçta 6 mağlubiyet, 2 galibiyet. Kabul edilebilir değil. Elbette bunun bedeli olacak. Bu kulüp bunu hak etmiyor. İstifamı yönetime sunacağım. Sonuçlar ne olursa olsun gidişatı hep kontrol etmeye çalıştım. Ancak kendi adıma en doğru karar bu" demişti.

Medipol Başakşehir'de Aykut Kocaman dönemi sona erdi ile ilgili etiketler Başakşehir Aykut Kocaman Göksel Gümüşdağ
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.