Medipol Başakşehir, sol kanat bölgesine Mounir Chouiar'ı transfer etmeye hazırlanıyor

Medipol Başakşehir, geçen sezon Yeni Malatyaspor forması giyen ve bonservisi Fransız ekibi Dijon’da bulunan 23 yaşındaki Mounir Chouiar’ı kadrosuna katıyor.

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Medipol Başakşehir, transfer konusunda da çalışmalarına devam ediyor. Geçen sezon kiralık olarak takıma kattığı Trezeguet'i Trabzonspor'a kaptıran İstanbul temsilcisi, sol kanata yeni bir takviyede bulunmaya hazırlanıyor.

Geçen sezon Yeni Malatyaspor ile 25 maça çıkan Fransız futbolcu 3 gol ve 4 asistlik performans gösterirken, Türkiye Kupası’nda da 1 maça çıktı. Turuncu lacivertli takım, genç hücum oyuncusunu resmi sözleşme imzalatmak için İstanbul’a getirdi.

Medipol Başakşehir, sol kanat bölgesine Mounir Chouiar'ı transfer etmeye hazırlanıyor ile ilgili etiketler Süper Lig Başakşehir Yeni Malatyaspor Mounir Chouiar
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.