Başakşehir'in Devler Ligi'ndeki rakipleri belli oldu

Son dakika... UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki tek temsilcimiz Medipol Başakşehir'in rakipleri belli oldu. Turuncu-Lacivertliler H Grubu'nda, Fransız devi PSG, İngilizler'in köklü ekibi Manchester United ve Almanya'nın yükselen değeri Leipzig'le eşleşti.

Süper Lig'in son şampiyonu Medipol Başakşehir'in Devler Ligi'ndeki grubu ve rakipleri belli oldu. İsviçre'de gerçekleştirilen kura çekimine 4. torbadan katılan Turuncu-Lacivertliler, Didier Drogba'nın çektiği kurada H Grubu'nda Paris Saint-Germain, Manchester United ve Leipzig'le eşleşti. Çift devreli fikstürle 20 Ekim'de başlayacak grup maçları, 9 Aralık'ta sona erecek.

RONALDO-MESSİ GRUBUNU ÇOK İSTEDİK

Medipol Başakşehir CEO'su Mustafa Eröğüt, "Ölüm Grubu" yorumlarına "Kolay grup yok" şeklinde karşılık verdi. Turuncu-Lacivertli idareci, beIN Sports'a şunları söyledi:,

"Uzun uğraşlar sonucu Şampiyonlar Ligi grup aşamasına kaldık. Büyük mutluluk duyuyoruz. Şampiyonlar Ligi'nde kolay grup yok. Biz de rekabetçi bir gruba çıktı. Hedefimiz, Avrupa mücadelemizi şubat ayına taşımak. Biz izlerken Ronaldo ve Messi'nin grubunu çok istedik. Messi, hiç Türkiye'ye karşı oynamamıştı. Ona karşı oynamak, Türkiye'ye getirmek mutlu ederdi. Bu bizim ilk Şampiyonlar Ligi grup aşamasına katılışımız. Biz altı senelik bir kulübüz. Hep basamakları tek tek çıkıyoruz. İlk seneden büyük hedefler koymak gerçekçi olmaz. Biz şubat ayında Avrupa kupalarında devam etmek istiyoruz. Şampiyonlar Ligi müziğini açmaya hazırız."

İRFAN CAN & VİSCA KALIYOR

Mustafa Eröğüt, TRT Spor'a yaptığı açıklamalarda ise "Edin Visca ve İrfan Can Kahveci bu sezon takımda kalacak, Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecekler. Bir tane hücum oyuncusu almayı düşünüyoruz" şeklinde konuştu.

MAÇ TAKVİMİ

1. maçlar: 20-21 Ekim

2. maçlar: 27-28 Ekim

3. maçlar: 3-4 Kasım

4. maçlar: 24-25 Kasım

5. maçlar: 1-2 Aralık

6. maçlar: 8-9 Aralık

Geçen sezon Alman ekibi Bayern Münih'in mutlu sona ulaştığı turnuvanın finali, 29 Mayıs 2021'de Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanacak.

Başakşehir'in Devler Ligi'ndeki rakipleri belli oldu

İŞTE GRUPLAR

A Grubu: Bayern Münih, Atletico Madrid, Salzburg, Lokomotiv Moskova

B Grubu: Real Madrid, Shakhtar Donetsk, İnter, B M'Gladbach

C Grubu: Porto, Manchester City, Olympiacos, Marsilya

D Grubu: Liverpool, Ajax, Atalanta, Midtjylland

E Grubu: Sevilla, Chelsea, Krasnodar, Rennes

F Grubu: Zenit, Borussia Dortmund, Lazio, Club Brugge

G Grubu: Juventus, Barcelona, Dinamo Kiev, Ferencvaros

H Grubu: Paris Saint-Germain, Manchester United, Leipzig, Medipol Başakşehir

Başakşehir'in Devler Ligi'ndeki rakipleri belli oldu ile ilgili etiketler Paris Saint-Germain Manchester United Medipol Başakşehir UEFA Şampiyonlar Ligi leipzig
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.