Medipol Başakşehir'in 4 maçlık galibiyet serisine Fatih Karagümrük son verdi

Süper Lig'de oynadığı son 4 maçı kazanan ve 46 puanla 3. sırada yer alan Medipol Başakşehir, 27. haftada Fatih Karagümrük'ü ağırladı. Son maçında Sivasspor'u mağlup eden Karagümrük rakibinin serisine son vererek üst üste 2. galibiyetini aldı. Emre Belözoğlu ve Volkan Demirel gibi iki Fenerbahçe efsanesini teknik dirkektör olarak karşı karşıya getiren maçta Emre Mor da ilk asistini yaptı.

1-2

Maçtan dakikalar (İlk yarı)

25. dakikada Berkay’ın sağ kanada gönderdiği pasta topla buluşan Pizzi, kale sahası içine ortaladı. Bu noktada savunmadan önce ayak koyan Trezeguet, çaprazdan topu filelere gönderdi. 1-0

39. dakikada Salih’in uzun pasında Epureanu araya girmek istedi ancak top Bistrovic’te kaldı. Bu futbolcunun pasında sol çaprazdan ceza sahasına giren Borini bekletmeden vurdu ve skora eşitlik getirdi. 1-1

41. dakikada Bistrovic’in uzun pasında topla buluşan Emre Mor, Epureanu’dan sıyrılıp ceza sahasına girdi ve kale sahası içindeki Ahmed Musa’ya çıkardı. Nijeryalı oyuncu bomboş pozisyonda topu filelere gönderdi. 1-2

Son 4 maçını kazanan turuncu-lacivertliler, haftaya 46 puanla 3. sırada girdi. Son maçında Sivasspor'u mağlup eden Fatih Karagümrük ise 36 puanla 11. sırada yer alıyordu.

Başakşehir'de sakatlığı süren kaptan Mahmut Tekdemir, takımındaki yerini alamadı. 

BAŞAKŞEHİR: Volkan Babacan, Caicara, Epureanu, Duarte, Hasan Ali Kaldırım, Tolga Ciğerci, Serdar Gürler, Berkay Özcan, Pizzi, Trezeguet, Okaka.

KARAGÜMRÜK: Viviano, Salih Dursun, Burak, Balkovec, Caner Erkin, Bistrovic, Biglia, Toure, Emre Mor, Borini, Ahmed Musa.

Emre Belözoğlu yönetimindeki Medipol Başakşehir, 4 maçlık galibiyet serisini 5 maça çıkarmak istiyor. Rakip sahada 4 maçtır kazanamayan Volkan Demirel'in takımı ise kötü gidişata son vermek amacında... Fenerbahçe'nin iki efsanesinin teknik dirkektör olarak kapışmasından çıkacak sonuç merakla bekleniyor.

 

BAŞAKŞEHİR - KARAGÜMRÜK İDDAA TAHMİN

1- 1.50

0- 3.30

2- 4.20

Süper Lig tarihinde puan alamadığı tek takım olan Fatih Karagümrük ile karşılaşmaya hazırlanan İstanbul Başakşehir (3M), rakibini konuk ettiği tek maçı 1-0 kaybetti (2020/21).

İstanbul Başakşehir ile oynadığı son üç lig maçında puan kaybetmeyen Fatih Karagümrük, daha önceki yedi karşılaşmada tek galibiyet alabilmişti (1B 5M).

Süper Lig'de oynadığı son dört maçta puan kaybetmeyen İstanbul Başakşehir, daha uzun bir galibiyet serisini son olarak yine Emre Belözoğlu yönetiminde çıktığı ilk beş karşılaşmalık süreçte yaşadı.

Medipol Başakşehir'in 4 maçlık galibiyet serisine Fatih Karagümrük son verdi ile ilgili etiketler Emre Mor Volkan Demirel Medipol Başakşehir fatih karagümrük trezeguet Fabio Borini ahmed musa
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.