Gaziantep FK'dan deplasmanda Başakşehir zaferi

Süper Lig'in dişli ekibi Gaziantep FK'nın yenilmezlik serisi Medipol Başakşehir deplasmanında da sürdü. Turuncu-Lacivertliler'i Mirallas ve Muhammet Demir'in golleriyle mağlup eden Kırmızı-Siyahlılar 10 maçtır yenilmiyor. Bir türlü toparlanamayan son şampiyon ise ligde 4 maçtır kazanamıyor.

Süper Lig'in 12. haftasında son şampiyon Medipol Başakşehir'e konuk olan Gaziantep FK, zorlu deplasmandan 1-2 galip ayrıldı.

Kırmızı-Siyahlılar ilk yarıyı Kevin Mirallas'ın 44'te attığı golle 0-1 önde tamamladı. Başakşehir 56'da Enzo Crivelli'nin golüyle skoru 1-1'e getirdi. Turuncu-Lacivertliler galibiyet golü için yüklenirken kalesinde 2. golü gördü. İlk golde asisti yapan Muhammet Demir bu kez Olkowski'nin pasını gole çevirdi ve Gaziantep FK sahadan 3 puanla ayrıldı.

Hafta içi UEFA Şampiyonlar Ligi'nde PSG'ye konuk olan ve yardımcı antrenör Pierre Webo'nun maruz kaldığı ırkçı sözlere verdiği tepkiyle dünyanın gündemine oturan Medipol Başakşehir, lige istediği dönüşü yapamadı.

Okan Buruk'un takımı 4 maçtır kazanamıyor. 15 puanda kalan Medipol Başakşehir, 10 gün sonra Kadıköy'de Fenerbahçe'yle karşılaşacak.

Süper Lig'e 3-1'lik Galatasaray yenilgisiyle başlayan Marius Şumudica'nın takımı ise son 4 maçın 3'ünü kazanıp 10 puan toplayarak 18 puana ulaştı. Bir maç eksiği bulunan Güneydoğu ekibi cumartesi günü Fenerbahçe'yi ağırlayacak, ardından da hafta için Kasımpaşa'ya gelecek.

Gaziantep FK'dan deplasmanda Başakşehir zaferi ile ilgili etiketler Gaziantep FK Okan Buruk Medipol Başakşehir kevin mirallas Muhammet Demir
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.