MediaMarkt’tan Coffee Festival’ine özel kahve atölyesi

MediaMarkt, kahveseverleri Ankara’da düzenlenen Coffee Festival’de ağırladı. Coffee Festival’de ürünlerini sergileyen ve ziyaretçilerine kahvelerini tattıran MediaMarkt aynı zamanda Türkiye Barista Şampiyonu Nisan Ağca ile de İstanbul'da kahve atölyeleri düzenleyecek. İşte kahveseverleri heyecanlandıracak detaylar…

MediaMarkt, kahveseverler için hayata geçirdiği uygulamalara yenilerini eklemeye devam ediyor.

Ankara’da 25 Eylül tarihinde sonlandırılan Coffee Festival’e katılan MediaMarkt, İstanbul’da ki kahvseverler için ise 6 – 9 Ekim tarihleri arasında 3 kez Türkiye Barista Şampiyonu Nisan Ağca ile kahve atölyeleri düzenleyecek. 

MediaMarkt’tan Coffee Festival’ine özel kahve atölyesi

Festivale özel fırsatlar da sunan marka “Kahve Festivali Her Gün Evinizde” diyerek kahve severler için yeni bir kampanya da başlattı. 30 Eylül tarihine kadar sürecek fırsatlarda öne çıkan ürün ve fiyatlarsa şöyle:

Nespresso Creatista Plus Kahve Makinesi 7.899 TL
Bosch TKA6A043 Filtre Kahve Makinesi 799 TL
Siemens EQ300 TI351209RW Otomatik Kahve ve Espresso Makinesi 4.999 TL
Philips EP4346/70 Tam Otomatik Espresso Makinesi 8.999 TL

MediaMarkt’tan Coffee Festival’ine özel kahve atölyesi - Resim : 2

MediaMarkt’tan Coffee Festival’ine özel kahve atölyesi ile ilgili etiketler Ankara İstanbul mediamarkt Coffee Festival Kahve atölyesi Nisan Ağca
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.