Media Markt 2022 Black Friday indirimleri ne zaman, hangi gün başlıyor?

Media Markt 2022 Black Friday indirimleri için geri sayım başladı. Halk arasında Kara Cuma olarak da bilinen ve Almanya’nın en büyük elektronik satış mağazaları zincirine sahip olan Metro Group'un kuruluşu Media Markt’ın Black Friday indirimleri gündemde. Peki, Media Markt Black Friday indirimleri ne zaman, hangi gün başlayacak?

1979 senesinde Leopold Stiefel, Walter Gunz, Erich Kellerhals ve Helga Kellerhals tarafından kurulan Media Markt’ın ilk sloganı, "Küçük küçük birçok mağaza yerine bir tane büyük mağaza yaparak rakiplere göre daha ucuz elektronik eşya satalım"dı.

29 Eylül 1979 tarihinde Almanya’nın Münih şehrinde bulunan Euro-Industriepark'ta ilk mağazası açılan Media Markt, 1988 yılında Almanya'nın en büyük mağazalar zincirlerinden birisi olan Kaufhof Warenhaus AG şirketi tarafından %54 hissesi satın alındı. 1990 yılında Media Markt'ın en büyük rakiplerinden biri olan Saturn Hansa'yı da bünyesine alarak iyice genişleyen şirketin ismi Media-Saturn-Holding GmbH olarak değiştirildi.

Media Markt 2022 Black Friday

TeknoSA her sene müşterileri için gerçekleştirdiği Black Friday indirimleri ile adından sıkça söz ettirmektedir.

MEDİA MARKT 2022 BLACK FRİDAY İNDİRİMLERİ NE ZAMAN?

Media Markt 2022 Black Friday indirimleri bu sene 25 Kasım Cuma günü başlıyor.

Media Markt Black Friday indirimlerinde TV, ses ve görüntü sistemlerinden cep telefonlarına, bilgisayarlardan oyun ve hobi ürünlerine, beyaz eşyadan kişisel bakıma, teknoloji ürünlerine kadar pek çok markada muhteşem fırsatlar sunuyor.

Media Markt 2022 Black Friday indirimleri ne zaman, hangi gün başlıyor? ile ilgili etiketler Media Markt Black Friday indirim
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.