Medhi Benatia futbolu bıraktı... Fatih Karagümrük'ten tecrübeli stopere içten teşekkürler...

Fatih Karagümrük'ün dünyaca ünlü Faslı stoperi Medhi Benatia futbolu bıraktı. Sakatlığı bulunan 34 yaşındaki futbolcu, ciddi bir gelirden vazgeçerek sözleşmesini feshetti. Medhi Benatia, Fatih Karagümrük'te 6 lig maçında forma giyebildi.

Fatih Karagümrük bu yaz yaptığı flaş transferlerden Medhi Benatia, futbolu bıraktı! Kariyeri boyunca AS Roma, Bayern Münih ve Juventus gibi Avrupa'nın dev kulüplerinde forma giyen 34 yaşındaki Faslı stoperin Karagümrük'le bir buçuk sezon daha sözleşmesi bulunuyordu.

Kırmızı-siyahlı kulüpten yapılan açıklamada, "Profesyonel futbolcumuz Medhi Benatia yaşadığı sakatlıklar sebebiyle futbolu bırakma kararı almıştır. Bir buçuk sene daha kontratı olmasına rağmen hiç bir talepte bulunmadan ciddi bir ekonomik gelirden vazgeçerek kontratını fesih etmiştir. Futbolda bu tarz insanlıların çoğalmasını diler ve kendisine verdiği emeklerden dolayı teşekkür ederiz" denildi.

Medhi Benatia, Fatih Karagümrük'te 6 lig maçında forma giyebildi.

Medhi Benatia futbolu bıraktı... Fatih Karagümrük'ten tecrübeli stopere içten teşekkürler... ile ilgili etiketler fatih karagümrük Medhi Benatia
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul Boğazı köpürüyor! Korkutan görüntü...

İstanbul Boğazı'nın bir ucundan diğer ucuna doğru uzanan köpük yoğunluğu korkuttu. Havadan çekilen köpük yoğunluğu akıllara müsilajı getirdi.