Meclis'ten İsrail mallarına boykot kararı: Artık satılmayacak

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM), İsrail mallarını boykot kararı aldı. Bundan böyle Meclis kampüsü ve tesislerindeki lokanta, kafeterya ve çay ocaklarında İsrail’in Gazze’de işlediği soykırım suçuna destek veren şirketlerin ürünleri satılmayacak.

TBMM Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, Gazze'de masum insanları katleden İsrail’in savaş suçlarına açıkça destek verdiklerini ilan eden şirketlerin ürün ve mallarının boykot edilmesine yönelik toplumsal duyarlılığa bir destek de milli iradenin tecelligâhı Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanlığından geldi.

NUMAN KURTULMUŞ TALİMAT VERDİ

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş’un talimatıyla, İsrail’in Gazze’de işlediği soykırım suçuna destek veren şirketlerin ürünleri Meclis kampüsü ve tesislerindeki lokanta, kafeterya ve çay ocaklarında artık satılmayacak.

 

Meclis'ten İsrail mallarına boykot kararı: Artık satılmayacak ile ilgili etiketler İsrail Filistin Gazze Meclis TBMM
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.