Mecidiyeköy'de korku dolu anlar! Metroda kurşun yağdırdı... İşte saniye saniye o anlar...

Mecidiyeköy metro altgeçidinde kaslı bir saldırgan girerek, belinden çıkardığı silahla husumetlisine kurşun yağdırdı Saniye saniye kameralara yansıyan o anlarda polis ekipleri motosikletin plakasını alarak saldırganı yakaladı. İşte iki kişinin yaralandığı o korkunç saldırı anı...

Geçtiğimiz cuma günü Şişli Mecidiyeköy'de metro altgeçidinde korkunç bir saldırı yaşandı. 

HUSUMETLİSİNİ GÖRÜNCE KURŞUN YAĞDIRDI

Edinilen bilgiye göre, gündüz saatlerinde motosikletli metro girişine gelen kasklı bir şahıs, merdivenlerden inmeye başladı. Bir süre altgeçitte yürüyen şahıs, husumetli olduğu grubu görünce belindeki silahı çıkartarak kurşun yağdırdı. Saldırıda iki kişi bacak kısımlarından yaralanırken, saldırgan için geldiği şekilde geri dönerek motosikletle kayıplara karıştı. Saldırı anları ise güvenlik kameralarına yansıdı.

Mecidiyeköy'de korku dolu anlar! Metroda kurşun yağdırdı... İşte saniye saniye o anlar...

EKİPLER GENİŞ ÇAPLI ÇALIŞMA BAŞLATTI

Olayın ardından ihbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralıları yaptıkları ilk müdahalenin ardından ambulansla çevredeki hastanelere kaldırarak tedavi altına aldı. Saldırının ardından Şişli İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri olayla ilgili geniş çaplı çalışma başlattı.

POLİS, KAMERALARDAN PLAKA TAKİBİ YAPTI

Metro altgeçidindeki güvenlik kamera görüntülerini inceleyen Şişli Asayiş Büro Amirliği ekipleri, kasklı saldırganın geldiği motosikletin plakasını tespit etti. Buradan yola çıkan Şişli polisi, saldırıyı gerçekleştiren A.G.’yi kıskıvrak yakaladı. Emniyette ifadesi alınarak sorgulamak şahıs, işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi.

Mecidiyeköy'de korku dolu anlar! Metroda kurşun yağdırdı... İşte saniye saniye o anlar... ile ilgili etiketler Şişli Mecidiyeköy metro silah Saldırı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.