Mecidiyeköy metrobüs durağında taciz iddiası!

İstanbul-Mecidiyeköy metrobüs durağında iddialara göre genç bir kadın yaşlı bir adam tarafından taciz edildi. Olay sonrası sosyal medya hesabından tacizci olduğu iddia edilen adamı paylaşan kadın, şikayetçi oldu.

Genç bir kadın, Mecidiyeköy metrobüs durağında bulunan yürüyen merdivenlerden çıkarken, arkasında bulunan yaşlı adamın tacizine uğradığını iddia ederek, sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu. Olay anına ilişkin detaylar ise sonradan ortaya çıktı.

İKİ KEZ KALÇASINI DOKUNDU

İlk dokunuşun yanlışlıkla olabileceğini düşünen kadın, ikinci defa elle kalçasına doğru temas olduğunu hissedince çığlık attı. "Ne yapıyorsun sen ırz düşmanı?" diyerek bağıran genç kadına, tacizi gören bir başka kadın da destek vererek, "Kötülük yapıyor ne yapacak. Gördüm ben. Taciz ediyordu." dedi.

''BEN ENGELLİYİM BAK''

Bağırışmanın ardından taciz ettiği öne sürülen yaşlı adam, genç kadını iterek "Hadi yürü git" dedi. O esnada genç kadının sesini duyan iki genç, yaşlı adamı kolundan tutarak sakin bir bölgeye götürdü. Genç kadına ne yaptığını soran gençlere cevap veren tacizci, engelli olduğunu söyledi.

"Ben engelliyim, bak." diyerek engelli kartını çıkartmaya çalışan tacizciye tepki gösteren genç kadın, "Bana ne senin engelinden. Ne yaptığını gayet iyi biliyorsun." dedi.

Tartışmaları gören çevredekiler sinir krizi geçiren genç kadını sakinleştirmeye çalışırken, ihbar üzerine olay yerine polis ekipleri geldi. Polis aracına binen genç kadın ile tacizci yaşlı adam, karakola götürüldü.

Genç kadın, tacizciden şikayetçi oldu.

Mecidiyeköy metrobüs durağında taciz iddiası! ile ilgili etiketler metrobüs taciz Mecidiyeköy
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.