Mbokani, Bursaspor formasını giyecek! / ÖZEL

Bursaspor, geçen sezonu Dynamo Kyiv'de geçiren ve şu an serbest oyuncu statüsünde olan Dieumerci Mbokani ile anlaştı.

Bursaspor, geçen sezonu Dynamo Kyiv'de geçiren ve şu an serbest oyuncu statüsünde olan Dieumerci Mbokani ile anlaştı.

SuperHaber yazarlarından Levent Ümit Erol'un edindiği bilgiye göre, yıldız oyuncu yeni sezonda Bursaspor formasını giyecek.

DİEUMERCİ MBOKANİ KİMDİR?

22 Kasım 1985 yılında Zaire'de dünyaya gelen futbolcu aslen Kongolu. Profesyonel futbol kariyerine Bel'Or Kinshasa'da başlayan Mbokani, sırasıyla Anderlecht, Standart Liege, Monaco, Wolfsburg, ve Dnynamo Kiev'de forma giydi. Mbokani geçen sezon kiralık olarak Norwich forması giydi.

Anderlecht'teki 2. sezonunda büyük bir çıkış gösteren Mbokani,Ukrayna'nın Dynamo Kiev takımına 11 milyon Euro bedelle transfer oldu. Ukrayna'ya uyum sağlayamayan Dieumerci Mbokani, geçen sezonu Norwich City'de kiralık olarak geçirdi. Nowich'te 30 maçta 7 gol 2 asist yapaan Mbokani, Kariyerinde forma giydiği 155 mücadelede 69 gol attı ve 36 asist yaptı.

Mbokani, Bursaspor formasını giyecek! / ÖZEL ile ilgili etiketler Bursaspor Dieumerci Mbokani
GÜNÜN VİDEOSU

Türk sanatçılara örnek olsun...Amerikalı rapçi Macklemore'dan alkışlanan Filistin'e destek konuşması

Amerikalı rapçi Macklemore Avustralya'da verdiği konserde Filistin'e destek konuşması yaparak, "Takip ettiğim tek şey Gazze. Herkesi takip etmeyi bıraktım, sadece Gazze'deki soykırım hakkında haber yapan, konuşan ve rapor veren kişileri takip ediyorum" dedi.