Mbappe ve Neymar olmazsa rota Hazard'a dönecek...

Takımdan ayrılması gündemde olan Cristiano Ronaldo'nun alternatifleri hazırlandı. Real Madrid, Ronaldo'nun yerini Mbappe ya da Neymar ile doldurmaya çalışacak. Eğer bu iki isimden sonuç alınamazsa rota Eden Hazard'a dönecek.

Cristiano Ronaldo bu yaz Real Madrid'den ayrılmaya hazırlanıyor. AS Gazetesi'nin derlediği habere göre; Real Madrid 5 Ballon d'Or ödülü sahibi Ronaldo'nun yerini Neymar ya da Mbappe ile doldurmak istiyor. Ancak her iki Paris Saint-Germain'li yıldızın sözleşmesinde satın alma opsiyonu bulunmazken, ortaya başka bir isim çıkıyor; C Planı, Eden Hazard.

Rusya'da düzenlenen 2018 Dünya Kupası'nda Belçika ile yarı finale kadar yükselen Eden Hazard, performansıyla beğeni topluyor. 2 gol ve 2 asist üreten 27 yaşındaki yıldız, 6 yıldır İngiltere Premier League'de Chelsea forması giyiyor. Hazard, Chelsea ile 2 lig şampiyonluğu, Avrupa Ligi ve FA Cup zaferi yaşadı.

Transfer söylentileri üzerine L'Equipe'e konuşan Belçikalı yıldız, "Real Madrid ile ilgilenebilirim; Ne yapmaları gerektiğini biliyorlar. Bir projeye ihtiyacım var. Chelsea'de hala bir projem var ama eğer iyi bir Dünya Kupası geçirebilirsem, işler daha kolay olabilir." dedi.

Mbappe ve Neymar olmazsa rota Hazard'a dönecek... ile ilgili etiketler Real Madrid Neymar hazard mbappe
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.