Mbappe, Ronaldo'ya hayranlığını gizlemiyor: Kral!

Cristiano Ronaldo'nun sosyal medyadan yaptığı paylaşım büyük yankı uyandırdı. Kylian Mbappe'nin desteği ise gözlerden kaçmadı.

Portekiz'in Fas'a çeyrek finalde elenmesinin ardından Cristiano Ronaldo'nun belki de son kez yer aldığı Dünya Kupası macerası da sona ermiş oldu.

Ronaldo, yedek başladığı ve sonradan dahil olduğu Fas karşılaşmasının ardından gözyaşlarını tutamamıştı.

Dünya Kupası'nı kazanma amacındaki Cristiano Ronaldo, turnuvayla ve yaşananlarla ilgili açıklama yaptı.

Portekiz için Dünya Kupası kazanmanın kariyerinin en büyük ve iddialı hayali olduğunu dile getiren Ronaldo, "Uluslararası alanda Portekiz'le de olmak üzere bir çok kupa kazandım ama ülkemizin adına Dünya'nın en yükseğine taşımak en büyük hayalimdi. Bunun için savaştım. Bu hayal için çok savaştım" değerlendirmesini yaptı.

PELE'DEN MESAJ VAR

Dünya futbolunun en iyi oyuncuları arasında yer alan Brezilyalı Pele, "Bizi gülümsettiğin için teşekkürler arkadaşım" yorumunu yaparken, basketbol tarihinin efsanevi yıldızlarından Lebron James de 'Efsane!' mesajını gönderdi.

MBAPPE'DEN DİKKAT ÇEKEN YORUM

En dikkat çeken yorum ise Kylian Mbappe'den geldi. 23 yaşındaki yıldız, 'Kral tacı', 'Teşekkür ve minnet duyma' ve keçi emojileriyle CR7'nin gönderisine yorum yaptı. Mbappe'nin yorumu kısa sürede yüzbinlerce beğeniye ulaştı. 

Küçükken idolünün Cristiano Ronaldo olduğunu açıklayan Fransız yıldızın gençlik odasında da Ronaldo posterlerinin önünde durduğu bir fotoğrafı bulunuyor. 

 
Mbappe, Ronaldo'ya hayranlığını gizlemiyor: Kral! ile ilgili etiketler İngiltere Fransa 2022 Dünya Kupası 2022 FIFA Dünya Kupası Katar Kylian Mbappe Cristiano Ronaldo Pele
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.