Mazot ve Gübre Desteği Ödeme Günü İçin Çiftçileri Heyecanlandıran Tarih Belli Oldu Mu?

Çiftçilerin gözü kulağı mazot ve gübre desteğinin bankaya yatacağı tarihte. Şubat ayında yatması beklenen destekle ilgili Ziraat Bankası duyuru yaptı mı merak ediliyor. Tarım ve Orman Bakanlığı'nın verdi mazot ve gübre desteği ne zaman yatıyor? Mazot ve gübre desteği için kritik tarih belli oldu.

Mazot ve gübre desteği yattı mı, ne zaman yatıyor soruları çiftçilerimizin akıllarında. Tarım ve Orman Bakanlığı birçok konuda olduğu gibi çiftçilere mazot ve gübre desteği veriyor. Ancak söz konusu desteğin ne zaman yatacağı konusu tam bir muaammaydı. Özellikle Şubat ayında yatması beklenen mazot ve gübre desteği ne zaman yatacak? İşte tarih...

Mazot ve Gübre Desteği ödemelerini dört gözle bekleyen çiftçilerimiz için kritik tarih yaklaşıyor. Şubat ayı itibariyle banka hesaplarına yatması beklenen söz konusu destek henüz yatmadı. Bakanlık tarafından bir açıklama yapılmazken çiftçiye mazot ve gübre desteği için önemli tarih yaklaştı.

Mazot ve Gübre Desteği Ödeme Günü İçin Çiftçileri Heyecanlandıran Tarih Belli Oldu Mu?

Mazot ve Gübre Desteği Ne Zaman Yatıyor?

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından verilen mazot ve gübre desteğinin 2022 yılında ödenmesi bekleniyor.

Çiftçi Kayıt Sistemi'nde kayıtlı olan çiftçilere bu yıl ödencek tarımsal destekler daha önce belirlenmişti.

Mazot ve Gübre Desteği Ödeme Günü İçin Çiftçileri Heyecanlandıran Tarih Belli Oldu Mu? ile ilgili etiketler Banka mazot ve gübre desteği ödeme tarihi yattı mı
GÜNÜN VİDEOSU

Ankara'da sağanak sonrası facia... Sel sularına kapılan 2 kardeş aracın altında sıkıştı!

Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde yağış sonrası sel sularına kapılan 2 kardeş aracın altına girdi. Çevredekilerin yardımıyla kurtarılan çocukların sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.