Mazhar Alanson'dan çarpıcı itiraf ; Gençliğimde çok kötü bir insandım...

67 yaşındaki Mazhar Alanson, bir dergiye verdiği röportajda kendi özel hayatıyla ilgili çok çarpıcı itiraflarda bulundu.

Gençliğinde çok zor bir adam olduğunu söyleyen Mazhar Alanson, 'Dahası kötü biriydim. 30'lu yaşlarda tasavvuf ile tanışınca değiştim. Kötülükler bitti. Çünkü ahlakın ne kadar önemli olduğunu anladım, kalp kırmanın kötülüğünü fark ettim' dedi.Mazhar Alanson'un 54 yaşındaki tasarımcı eşi Biricik Suden, formunu düzenli spor yaparak koruyor.

“Hiç kendine dair umutsuz olduğun ve kendine duyduğun inancı yitirdiğin bir dönem oldu mu Mazhar Abi?” sorusuna karşılık usta sanatçı, “Şarkımda da söylediğim gibi” diyerek ekledi:Benim hala umudum var...

biricik

Mazhar Alanson'dan çarpıcı itiraf ; Gençliğimde çok kötü bir insandım... ile ilgili etiketler mazharalanson biriciksuden
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.