Maymundan pizza siparişi!

Rusya'nın başkenti Moskova'da kurulan bir sirke pizza siparişi götüren kurye hayatının şokunu yaşadı. Kapıyı açan şempanze ödemeyi yapıp pizzayı aldıktan sonra içeriye girdi. O anlar ise güvenlik kamerasına anbean yansıdı

Rusya'nın Moskova kentinde sirk çadırı kuruldu. Onlarda hayvanın yer aldığı sirke pizza siparişi verildi.

Pizzayı götürmek için yola çıkan kurye ise başına geleceklerden habersiz, kendisine verilen adresin kapısını çaldı.

KAPIYI ŞEMPANZENİN AÇMASIYLA HAYATININ ŞOKUNU YAŞADI

Kapının açılmasıyla hayatının şokunu yaşayan pizza kuryesi, karşısında bir şempanzeyi görünce oldukça şaşırdı.

Pizzayı teslim almak için kuryeye para uzatan şempanze, diğer eliyle de pizzaya uzandı. Olayın şaşkınlığıyla önce geriye doğru çekilen kurye, daha sonra pizzayı teslim etti.

PİZZAYI ALIP YENİDEN İÇERİYE GİRDİ

Beyaz ayakkabı, gri eşofman ve kırmızı beyaz bir sweetshirt giyen maymun ise pizzayı aldıktan sonra tekrar içeriye girdi.

Maymundan pizza siparişi!

O ANLAR GÜVENLİK KAMERASINA YANSIDI

Yaşanan ilginç anlar sirkte bulunan güvenlik kamerasına anbean yansıdı. Görüntülerde pizzayı almak için kapıyı açan maymunun para uzatıp pizzayı alması ve kuryenin yaşadığı şaşkınlık çok net görüldü.

13 Ocak'ta meydana gelen olayın videosu sosyal medyada paylaşılınca tıklanma rekoru kırdı. Birçok kullanıcı sirklerin hala kuruluyor olmasına tepki gösterirken, bazıları bu durumu sevimli buldu.

 

Maymundan pizza siparişi! ile ilgili etiketler Maymun Rusya pizza

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.