Maximum kartı olanlara duyuruldu! 200 TL tutarında alışveriş indirimi tanımlanacak!

Alışveriş harcamalarının altından kalkamayan ve bu neden ile de bütçe desteğine ihtiyaç duyan tüketicilere, Türkiye İş Bankası’ndan müjdeli haber geldi. Özel banka, bu ay içerisinde geçerliliğini koruyacak olan yeni alışveriş kampanyasını duyurdu. İşte Türkiye İş Bankası’nın yeni alışveriş kampanyasına ilişkin ayrıntılar…

Enflasyonun yükselmesi, çok çeşitli faktörlere bağlı olarak kur farkının oluşması, birtakım tedarik problemlerinin yaşanması ve diğer sebeplerden ötürü fahiş fiyatlara ulaşan market ürünleri, tüketicilerin bütçeleri üzerinde ciddi bir baskı oluşturmaya başladı. Son dönemlerde başta gıda ürünleri olmak üzere akaryakıt, teknoloji, giyim ve daha pek çok kategori altında satışa sunulan diğer ürünlere de yüksek oranlarda zamların yansıtılması sebebi ile temel ihtiyaçlarını dahi karşılamakta zorlanan tüketiciler, bütçelerine karşılıksız olarak destek verebilecek noktaları araştırmaya başladı.

Bütçe desteğine ihtiyaç duyan tüketiciler için nisan ayı kampanyalarını güncellediklerini duyuran bankalar, kendi müşterileri için çok çeşitli avantajlar sunmaya başladı. Bu noktada mevcut müşterilerini düşünerek avantajlı bir alışveriş kampanyası düzenleyen bankalardan biri de Türkiye İş Bankası oldu. Sektörün en deneyimli isimlerinden olan banka, ay sonuna kadar geçerli olacak olan yeni alışveriş kampanyasına ilişkin detayları paylaştı.

TÜRKİYE İŞ BANKASI ALIŞVERİŞ KAMPANYASI NİSAN 2023

Maximum kartı olanlara duyuruldu! 200 TL tutarında alışveriş indirimi tanımlanacak!

Nisan ayına girilmesi ile birlikte birçok başlık altında yeni kampanyalar geliştirdiğini duyurarak ilgili kampanyaları müşterilerinin başvurularına açmış olan Türkiye İş Bankası, alışveriş kampanyasını da paylaştı. Özel banka, 30 Nisan tarihine kadar Maximum anlaşmalı marketlerden tek seferde yapılacak olan bin TL ve üzeri tutarlı harcamalar karşılığında 75 TL, 2 bin TL ve üzeri tutarlı harcamalar karşılığında ise 200 TL tutarında MaxiPuan hediyesi vereceğini bildirdi. Banka, müşterisinin arzu etmesi durumunda ilgili puan hediyelerinin MaxiMil olarak kullanılabileceğini de ifade etti.

TÜRKİYE İŞ BANKASI ALIŞVERİŞ KAMPANYASI BAŞVURU DETAYLARI

Türkiye İş Bankası 200 TL’ye varan alışveriş desteğinden yararlanmak isteyen tüketicilerin, Maximum Mobil veya İşCep üzerinden kampanya başvurusu oluşturmaları gerektiğini bildirdi. Banka, başvurusu onaylanan ve ilgili harcama kriterlerini yerine getiren tüketicilerin, 4 Mayıs– 30 Haziran tarihleri arasında hediye puanlarını harcayabileceklerini belirtti.

Maximum kartı olanlara duyuruldu! 200 TL tutarında alışveriş indirimi tanımlanacak! ile ilgili etiketler Türkiye İş Bankası indirim alışveriş Kampanya
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.