Maximum kartı olanlar dikkat! 200 TL hediye edilecek! Son 2 gün!

Mevcut müşterileri için düzenlemiş olduğu senenin son kampanyasını duyuran Türkiye İş Bankası, ilgili alışveriş kampanyasından yararlanmak için son iki günün kaldığını belirterek detaylarını paylaştı.

2021 yılının sonunda ateşlenen ve 2022 yılında ortaya çıkan siyasi ve ekonomik olumsuzluklar sebebi ile harlanan enflasyon, gündelik hayat şartlarının her geçen gün daha da zorlaşmasına sebep oldu. Yüksek enflasyon sebebi ile gıdadan otomotive, emlaktan teknolojik cihazlara kadar birçok farklı ürün ve hizmet grubuna yüksek oranlarda zamların yansıması, tüketicileri ekonomik olarak sene boyunca oldukça zor bir durumda bıraktı.

Yüksek enflasyon başta olmak üzere Rusya- Ukrayna savaşı, çip krizi, faiz artırımı kararları, tedarik problemleri ve diğer faktörlerden de etkilenerek nerede ise her gün etiket değiştiren ürünler, vatandaşların hali hazırda zorda olan bütçelerinin daha da yetememesine sebebiyet verdi. Bu durum karşısında sıklık ile bankaların kampanyalarından destek alınmaya çalışılırken senenin son günlerinde tüketicilerin yüzlerini güldürecek son kampanya haberi Türkiye İş Bankası’ndan geldi.

Resmi internet sitesi üzerinden yeni bir duyuru yayınlayan Türkiye İş Bankası, yalnızca mevcut İş Bankası müşterilerinin yararlanabilecekleri avantajlı bir kart kampanyası düzenlediğini bildirdi. Kart kampanyasından yararlanmak isteyenlere “son iki gün” uyarısında bulunan banka, detayları paylaştı.

200 TL’LİK ALIŞVERİŞ HEDİYESİ TANIMLANACAK!

Maximum kartı olanlar dikkat! 200 TL hediye edilecek! Son 2 gün!

Sektörün en köklü kurumlarından birisi olan ve tecrübesi sayesinde de her dönemde olduğu gibi 2022 yılında da oldukça avantajlı kampanyalar geliştirerek müşteri sayısını artırmayı başaran Türkiye İş Bankası, 2022 yılının son haftasında yeni bir kampanya daha düzenlediğini duyurdu. Söz konusu kampanyasının yalnızca bireysel İş Bankası müşterilerini kapsadığını ifade eden banka, detayları paylaştı.

Maximum ve Maximiles özellikli kredi kartlar ile Bankamatik kartları ve MaxiPara kartlar aracılığı ile tek seferde yapılacak 200 TL ve üzeri tutarlı harcamaların temassız olarak ödenmesi durumunda müşterilerine 200 TL değerinde MaxiPuan hediyesi vereceğini belirten Türkiye İş Bankası, bir müşterinin kampanya kapsamında en fazla 200 TL kazanabileceğini ifade etti.

TÜRKİYE İŞ BANKASI’NIN ALIŞVERİŞ DESTEĞİNDEN NASIL YARARLANILIR?

Türkiye İş Bankası’nın yeni kampanyası kapsamında 200 TL’lik para puan hediyesi kazanmak isteyenlerin, bankanın mobil uygulamasında bulunan “kampanyalar” bölümünden kampanyaya katılım sağlamaları gerekmektedir.

Maximum kartı olanlar dikkat! 200 TL hediye edilecek! Son 2 gün! ile ilgili etiketler İş Bankası
GÜNÜN VİDEOSU

Savaşın başından bu yana en büyük saldırı: Hizbullah, İsrail'in casus balonlarını vurdu!

Hizbullah, kısa bir süre önce işgal altındaki Golan Tepeleri'ne 2 baraj halinde 60'a yakın roket fırlatarak 3 askeri üssü hedef aldı. Hizbullah'a yakınlığıyla bilinen El Meyadin televizyonu, İsrail'in en önemli istihbarat balonunun hedef alınmasının İsrail medyasının savaşın başından beri en büyük saldırı olarak tanımladığını aktardı.