Maxi Gomez'den itiraf! Torreira ve Muslera çok yakın arkadaşlarım ancak benim transferim...

Trabzonspor'un yeni transferi Maxi Gomez, basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Yıldız oyuncu, "İsmim birçok takımla anıldı. Ancak işin sonunda Trabzonspor'dayım. Trabzonspor'a ve Trabzon halkına, bana verilen sevginin karşılığını iyi oyunumla göstermek istiyorum. Torreira ve Muslera çok yakın arkadaşlarım ancak benim transfer sürecim çok hızlı ilerledi ve onlara Türkiye hakkında soru soramadım. Trabzonspor'un bana verdiği fırsatı en iyi şekilde değerlendirmek istiyorum." dedi.

Trabzonspor'da Maxi Gomez, basın mensupları ile bir araya geldi. 

Forvet oyuncusu açıklamasında; "İsmim bir çok takımla anıldı ancak Trabzonspor'u tercih ettim. Trabzon halkına, bana verdikleri sevginin karşılığını vermek istiyorum. İnsanlar her zaman bir santrafordan, gol atmasını bekler. İlk hedefim gol atmak ancak takıma yardımcı olmak daha önemli." dedi. 

''TORREIRA VE MUSLERA YAKIN ARKADAŞIM''

Gomez açıklamalarının devamında; "Galatasaray'da oynayan Torreira ve Muslera çok yakın arkadaşım. Fakat transfer sürecim hızlı geliştiği için onlardan görüş alma fırsatım olmadı. Çabuk ikna oldum. Bu lig gerçekten yarışmacı bir lig. Kolay değil, şampiyon olmuş bir takıma geldim. Tekrar başarılı olmak istiyoruz. Bireysel hedeflerim arasında ise Dünya Kupası'na katılmak var." sözlerini sarf etti. 

''GEÇEN SENEKİ ŞAMPİYONLUK KUTLAMALARINI İZLEDİM''

26 yaşındaki Uruguaylı; "Geçen seneki şampiyonluk kutlamaları izledim, muhteşemdi. Bu sene tekrardan aynı şekilde şampiyonluk yaşayıp, kutlamalar yapmak istiyoruz." açıklamasında bulundu. 

Maxi Gomez'den itiraf! Torreira ve Muslera çok yakın arkadaşlarım ancak benim transferim... ile ilgili etiketler Trabzonspor Transfer Maxi Gomez Açıklama
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.