Maxi Gomez takip edilecek

Takımdan ayrılması beklenen Maxi Gomez, Slovenya kampında performansıyla göz doldurdu. Uruguaylı golcünün transfer kararı bir süre daha bekletilecek. Geçtiğimiz sezon Trabzonspor formasıyla 37 karşılaşmaya çıkan Gomez, 7 gol ve 6 asistlik performans sergiledi.

Trabzonspor'da gelecek oyuncular kadar mevcut oyuncuların durumu da merak ediliyor. Fanatik'te yer alan habere göre; sezon sonunda adı gönderilecekler arasında yer alan Maxi Gomez'e son olarak Yunanistan Ligi ekiplerinden Olympiakos talip olmuştu.

Uruguaylı hücum oyuncusu için yapılan 2.5 milyon Euro bedelle yapılan teklif ilk etapta değerlendirme altına alınırken, yönetim ise beklemeye geçti.

Slovenya kampında performansıyla göz dolduran 26 yaşındaki oyuncunun, bir süre daha takip edileceği ve sonrasında transferi hakkında bir karar verileceği öğrenildi.

 

Maxi Gomez takip edilecek ile ilgili etiketler Maxi Gomez Süper Lig Trabzonspor
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.