"Max Kruse bu Fenerbahçe'de oynayamaz"

Futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe'nin Konyaspor'u 5-1 mağlup ettiği maçın ardından Max Kruse hakkında çarpıcı sözler sarf etti.

Fenerbahçe sakatlıktan dönen yıldızları ile Konyaspor'u 5-1 yenerek uzun bir aradan sonra taraftarlarını gole doyurdu.

Farklı biten karşılaşma sonrasında sarı lacivertli takımı değerlendiren Rıdvan Dilmen, sakatlığı sebebiyle Konyaspor maçında oynayamayan ve bir süre daha sahalardan uzak kalması beklenen Max Kruse hakkında çarpıcı yorumlar yaptı.

HANGİSİNİ KESECEK?

Kruse'nin 11'de oynamasının zor olduğunu vurgulayan Dilmen, "Kruse'nin anlaşmasında her maç oynar yok. Çok oyuncunun yok. Belki nadirdir. Kruse, oynayamaz şu anki Fenerbahçe'de. Kruse, Moses kadar sağ önde oynayamaz, sağ orta sahada da oynayamaz. Kruse'nin tek oynayacağı yer 2. bir forvet gibi forvet arkasıdır. Peki hangi vicdan Ozan-Emre-Gustavo üçlüsünden birini keser? Bakın hem bireysel, hem taktiksel anlamda.. Taktiksel anlamda derken Emre'nin yerinde oynayamaz, Ozan'ın yerinde oynayamaz. Daha burada bekleyen Tolga var" ifadelerini kullandı.

"Max Kruse bu Fenerbahçe'de oynayamaz" ile ilgili etiketler Fenerbahçe Rıdvan Dilmen Max Kruse
GÜNÜN VİDEOSU

Türk sanatçılara örnek olsun...Amerikalı rapçi Macklemore'dan alkışlanan Filistin'e destek konuşması

Amerikalı rapçi Macklemore Avustralya'da verdiği konserde Filistin'e destek konuşması yaparak, "Takip ettiğim tek şey Gazze. Herkesi takip etmeyi bıraktım, sadece Gazze'deki soykırım hakkında haber yapan, konuşan ve rapor veren kişileri takip ediyorum" dedi.