Mauro Icardi'den gönülleri fetheden sözler: "Ülkemizin sembolünü paylaşmak istedim"

Alanyaspor'u 4-0 mağlup eden Galatasaray'da Arjantinli golcü Mauro Icardi 1 gol 2 asistle yıldızlaştı. Hafta içi Türk bayraklı bileklik takması gündem olan Mauro Icardi, maç sonrası bu konu hakkında açıklama yaptı.

Süper Lig'in 13. hafta maçında Galatasaray, Alanyaspor'u 4-0 mağlup etti. Mücadelede 1 gol 2 asistlik performans sergileyen Mauro Icardi, Milli aradan çok formda şekilde dönüş yaptı. Arjantinli golcü, maç sonrası yaptığı açıklamada kolundaki Türk bayraklı bileklik hakkında açıklama yaptı.

Mauro Icardi'den gönülleri fetheden sözler: "Ülkemizin sembolünü paylaşmak istedim"

Mauro Icardi hafta içi paylaştığı fotoğraflarda ay-yıldızlı bilekliği ile dikkat çekmişti.

Yıldız oyuncunun, Corendon Alanyaspor maçının ardından verdiği röportajda da ay yıldızlı bilekliği taktığı dikkatlerden kaçmadı.

Icardi bileklik hakkında, "Ay Yıldızlı bilekliğimle fotoğraf çıkmıştı. Taraftarımız biliyor zaten. Ben Türkiye'de çok mutluyum. İnsanlar bize çok iyi davranıyor. Ben de ülkemizin sembolünü paylaşmak istedim. Onlar beni çok seviyor. Ben de onları çok seviyorum" ifadelerini kullandı.

Mauro Icardi'den gönülleri fetheden sözler: "Ülkemizin sembolünü paylaşmak istedim" - Resim : 2

Mauro Icardi'den gönülleri fetheden sözler: "Ülkemizin sembolünü paylaşmak istedim" ile ilgili etiketler Mauro Icardi Galatasaray Süper Lig
GÜNÜN VİDEOSU

Yok böyle kazanma hırsı... Cristiano Ronaldo kaybedilen final maçı sonrası gözyaşlarına boğuldu!

Suudi Arabistan Kral Kupası finalinde Al Hilal ile Al Nassr karşı karşıya geldi. Seri penaltı atışları sonucu mağlup olan Al Nassr'da Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo, kaybedilen final sonrası gözyaşlarına hakim olamadı.